20 Temmuz 2012 Cuma

THE DARK KNIGHT RISES

























Gittik gördük. Elbete spoiler verip blog okuyucularını kızdırmayacağız ve kısa keseceğiz ama bu blogun okuyucusu olup filme gidecekler için söyleyelim ayakları yere basmak lazım. Özellikle son 1-2 aydır poster, fragman, söylenti şu bu derken beklentiler o kadar fazla yükseltildi ki bu beklentileri düşük tutmak lazım. Ortaya kötü bir filmin çıktığından değil The Dark Knight'ın (tabii bu da kişisel bir görüş o ayrı) halen serinin en iyi filmi olarak kaldığından. Bu filmin sonunda saygı duyulacak bir isim varsa bir kez daha Hans Zimmer olacak. Hollywood filmleri Hans Zimmer'ın müziklerinin videolarına dönmeye başladı. Filmi hiç izlemeseniz ve müziklere konsantre olsanız bile "vay ulan" deyip çıkıyorsunuz....Herkese iyi eğlenceler şimdiden...

3 yorum:

Emre Uzundağ dedi ki...

Manyak gibi filme dair ne bulursam izliyorum. Batmobile belgeseli, Zimmer'in önceden piyasaya sürülen soundtracki, previewlar... Knightfall serisini okumaya başladım, sonra da filmleri izleyeyim diyordum. Ne hararetlenmişim yahu. :)

CDiS dedi ki...

nolan çıtayı çok yükseltti, ne yaparsa yapsın, izleyiciyi tatmin etmesi çok zor artık.. türkiye 'ye de gelsin de, bizde izleyelim artık..

varol döken dedi ki...

bane'in olduğu bir film zaten nasıl serinin en iyi filmi olabilir. 2 face ve joker'in öldüğü bir başyapıt ortadayken beklentisini o kadar yüksek tutan kendi kaybeder zaten.