11 Ağustos 2012 Cumartesi

INDISPENSABLE FOR THE CLUB



























Bir zamanlar ismi okunduğunda akan sular dururdu, hatta yüzünü daha görmemiş herkes onun adını ezbere biliyordu. 2000'lerin başında Championship Manager oynamış adam gözü kapalı şeceresini sayardı. Sonraları yüzünü görenler, dökülmeye başlamış saçları ve yedek kulübesindeki halini görünce hayalkırıklığına uğradılar. Kennedy Bakırcıoğlu 31 yaşında onu parlatan Hammarby'e dönüş yapacak büyük ihtimalle, zira 2 yıldır forma giydiği (daha doğrusu geçen sezonki sakatlıkları yüzünden son sezonunda fazla oynayamadığı) Racing Santander küme düştü ve kulüp onu serbest bıraktı. Ama daha önemlisi dün İsveç'te biyografisi piyasaya sürüldü, biyografide oldukça güzel kısımlar var. Örneğin kendisinin de Championship Manager oynama anılarından bahsediyor. "Manchester United'ın başına geçtim ve kendimi transfer ettim, sonra da Beckham'ı yedeğe çekip sağda oynamaya başladım, ardından Barcelona'nın başına geçtim ve kendimi yine transfer ettim, Ronaldinho 10 numarayı bana verirken hiç sorun çıkarmadı" diyor. Hatta gençlik yıllarında maçlardan sonra tanımadığı adamlar yanına gelip, oyunda teklifini reddettikleri için kendisine veryansın ediyor ya da takımını şampiyonluğa götürdüğü için teşekkür ediyormuş. Bugünlerde kendisine kulüp ararken hala oyuna atıf yapıyor. "Manchester United veya Barça'nın 10 numaraya ihtiyacı varsa beni arayabilir".










7 yorum:

ismailinc dedi ki...

Çocukluğumuzun kahramanı kendisi. Yıllar sonra PES Master Lig' de büyük umutlarla transfer edip, 1 maç oynatıp göndermişliğim vardır kendisini.

erim dedi ki...

''Bunu bilen liseli değildir'' diye bi kalıp var ya... hah işte! bunu bilen kesinlikle liseli değildir

U. dedi ki...

Hahaha koparırken duygulandırdın be abi.

hakkitasci dedi ki...

yaa ne günlerdi, bir de bununla beraber sözleşmesi biten isveçli Jonas Lunden alınırdı. birbirlerinin yedeği olurdu. ha bir de Selakovic alınırdı. Selakovic striker da oynayabiliyordu.

Arrow Cave dedi ki...

Freddy Adu gibi potansiyeli sadece FM üzerinde kalan nadir oyunculardan biri FM sayesinde tanınabilirliği çok yüksek belki de FM scoutları daha fazla potansiyeli olduğunu düşünüyordu kendisi hariç..

Unknown dedi ki...

baklavanın mrc'si, emanuel osei kuffour'un destekçisi :)

CManiac dedi ki...

Zamanında Moratti'nin oğlunun CM den ıyuncu beğendiği gibi, Sinan Engin'in de artık kimlerden tavsiye aldıysa peşine düşmüşlüğü vardır.

http://www.milliyet.com.tr/2002/05/14/son/sonspo14.html