18 Kasım 2009 Çarşamba

MAHSUN KIRMIZIGÜL'DEN GELİYOR: SARI-KIRMIZI RENGİMİZ ŞAMPİYONLUK HEDEFİMİZ

















Açıkçası resmin çekildiği tarih hakkında kesin bir bilgi veremiyoruz. Ama elde tutulan nesneye bakılırsa Galatasaray’ın Rainer Hollman yönetiminde Şampiyonlar Ligi’ne kaldığı, Mahsun Kırmızıgül'ün Barcelona maçından önce Magic Box'da arkasında halay ekibi ile çıkıp "Alem Buysaaa Kral Cimbom" şarkısını söylediği günlere denk geliyordur büyük bir ihtimalle. Suat Kaya’nın açık alnı, Bülent Korkmaz’ın henüz Ümraniye delikanlısı saç traşıyla takıldığı zamanlar, nam-ı değer K. Yusuf, Yusuf Tepekule ve Hakan Şükür’ün sol baldırı.

Hoş nokta. Galatasaray devler ligine kaldığında takımın akıl hocası, teknik direktör Hollman’ı yönetime tavsiye eden (hatta tavsiyeden öte dikte ettiren) Kalli 15 sene sonra göreve geldiğinde Hakan Şükür hala kadrodaydı.

Bir de tabii resimdeki Şampinyolar Ligi Plaketini iki tarafından tutan iki insanın 8 yıl sonra bu sefer Avrupa çapında bir kupanın ta kendisini iki kulpundan tuttukları gerçeği.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Manchester maçından sonra olması lazım...yani 1993 kasım ayında olmalı..tam gü belirtemeyeceğim ve evet o iğrenç mahsun cover ı benimde ağzıma dolanmıştı...

Baran Doğan dedi ki...

O zamanlar futbolcular bacak tıraşından şimdiki kadar istekli değillermiş.