29 Ekim 2007 Pazartesi

HAFTA SONU



Tottenham ve Milan sezonun hayal kırıklığı biz olmalıyız diye birbirleriyle yarışıyorlar. Milan evinde Roma’ya, Tottenham da evinde Blackburn’e kaybetti. Ramos maçı White Hart Lane tribünlerinden takip etti. Sanırım yokuş aşağı son hızla giden bir takımın başına geldiğinin bilincindedir. Bu arada Blackburn da kazanmaya devam ediyor. Beşinci sıraya tırmandılar.

Milan’da olanları ise açıklamak zor. Son 5 senede Avrupa’nın en başarılı 2-3 takımından biriydi Milan. Bu sene Serie A’da bir haller oldu. Maç kazanamıyorlar. Kendi basınımızın bir çok yanını feyz aldığı İtalyan basını Jose Mourinho ismini dile getirmeye başladı. Liderle değil küme düşme hattıyla aralarındaki puan farkını söyleyelim. 3. Tabi biraz fantazi yapmak olacak ama üst tarafla 11 puan fark varken bu senenin şampiyonluğundan bahsetmek biraz zor.

Son söz İskoçya’dan. Cuma günü belirtmiştik. Tannadice Park’ta arzuladığımız oldu ve Dundee United Rangers’ı 2-1 mağlup etti. Puanları rakibiyle eşitledi. Üçüncülüğe tırmandı. Lider Celtic’le arasında 3 puanlık bir fark var. Hibernian ise iki haftadır mağlup oluyor.

Hiç yorum yok: