29 Kasım 2007 Perşembe

ŞAMPİYONLAR LİGİ - ÇARŞAMBA



Beşiktaş grubu ilginç bir hale getirdi. Bobo 88. dakikada golü attığında artık gruptaki 4 takımın da 2.tura çıkma şansını oluşturmuştu. Üstelik bu 4 takımın her biri son maçlarda galip gelmeleri halinde diğer maçların skorlarına bakmadan bir üst tura çıkıyorlar. Çok değil bir maç önce sahasında 8 gol gören bir takımın bir üst tura çıkabiip, 8 golü atan takımın çıkamayabileceği bir son maç serisi yaşayacağız. Porto ve Marseille kendilerine beraberlik yeten takımlar. Liverpool tarafında maç öncesi taraftarlar, bir kaç haftadır kulübün sahipleri ile ciddi tartışmalar yaşayan ve koltuğunun kaderinin bir kaç maçın sonucuna bağlı olduğu ileri sürülen Rafa Benitez’e destek çıktılar.

İlk 2 maçta 2 galibiyet alan Lucescu’nun Shakhtar’ı son 3 maçta fena çarpıldı. Sıfır çektiler. Dün Celtic Celtic Park’taki Milan maçı gibi 90. dakikada güldü. Donati’nin attığı gol Ukrayna temsilcisi önüde onlara 3 puanı getirdi.

C Grubunda Roma Olimpiyat Stadı’nda Olympiakos’un Lazio karşısında aldığı 2-1’lik galibiyet işleri karıştırdı. O grupta da daha hiç bir şey belli değil. Real son hafta kendi evinde Lazio’yu konuk edecek. Büyük avantaj yakalayan Olympiakos ise içerde Werder Bremen’i ağırlıyor.

B Grubunda Chelsea liderliği garantiledi. Gelsenkirchen’deki Schalke – Rosenborg maçı 2. tura çıkan son takımı belirleyecek.

Halen 2 Türk takımının da (birisi iddialı biçimde) 2. tur şansının olması bizim için sevindirici.

Hiç yorum yok: