30 Kasım 2007 Cuma

UEFA KUPASI

Galatasaray ilk yarısı oynanmasa göz zevkimiz ve sabır seviyemiz daha az yara alabilecek bir maçta Panionios'u 3-0 mağlup etti. Tabi hakemin aynısı bizim başımıza gelse yaratıcı Türk Basını tarafından "İşte Yunan Lobisi" diye damgalanacak hatalarının biraz payı var. Aynı mantıkla hakemin İspanyol vatandaşı olduğunu bildiğimizden "İşte Endülüs Lobisi" diyip çıkalım işin içinden.
Gecenin flaş maçı White Hart Lane'deydi. Tottenham ilk yarısını 2-0 yenik kapadığı maçta Aalborg'u ikinci yarının ilk 25 dakikasında bulduğu gollerle 3-2 mağlup etti. 3. hafta sonunda gözümüze çarpan iki olay toplamda en fazla puan toplayan takımın Galatasaray'ın grubunda "bu da takım mı" denilen Helsingborg olması (7 puan) ve sezona fırtına gibi giren Bayern Münih'in 3 maç sonunda 5 puanla gruptan çıkamama ihtimalinin olması.

Hamburg ve Van Der Vaart formunu koruyor. Fransız temsilcisi Rennes'i 3-0'la geçtiler. Son ilginç notumuz Reebok Stadyumu'nda Bolton Wanderers'ı Yunan temsilcisi karşısında 1-0'lık yenilgiden kurtaran oyuncunun, 90. dakikada durumu 1-1'e getiren Yunan oyuncu Giannakopoulos olması.

Hiç yorum yok: