10 Aralık 2007 Pazartesi

GTA IV GELİYOR



Önce Ocak 2007, sonra 17 Ekim 2007. Şimdi de 25 Nisan 2008. Efsane GTA serisinin dördüncüsünün çıkış tarihi sürekli erteleniyor. İlk dedikodular oyunun sadece Play Station 3 formatında piyasaya sürüleceğiydi ki bu PC sahibi GTA tiryakilerini kahretti. Ama oyunun yapımcısı Rockstar Games çıkış tarihinin Ekim'den Nisan'a ertelenme sebebinin, oyunun her iki platform için de hazırlanmasının çok yorucu ve zahmetli olduğunu söyledi. Şimdi herkes Nisan'ı bekliyor. Sistem upgrade'i için bahane olan çok ender oyun vardır. Belki 4-5 tane. GTA bunlardan biri olma yolunda ilerliyor. Hatta oyunun tiryakileri eğer oyun PC formatında piyasaya sürülmezse sırf bu oyun için gidip bir PS3 alacaklarını iddia ediyorlardı.



İlk resimler ve trailer'lar feci bir şeyin bizi beklediğini gösteriyor. GTA 3, Vice City ve San Andreas, her biri bir öncekinden komplike ve ayrıntılı oyunlardı. Hele San Andreas'teki harita, sürpriz yumurtalar, gizli görevler oyunu sıkılmadan abartısız 6-7 aya yakın süre oynayabilmenizi sağlıyordu. GTA IV de New York'ta büyük bir ihtimalle Liberty City'de geçecek.



Bekliyoruz.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

tüm zamanların en iyi bir kaç oyunundan biridir gözümde...şehirin tamamını turlamanın 1 saat olacağı dedikoduları yok artık ali sami dedirtiyor...bekliyoruz...