2 Aralık 2007 Pazar

KERİMOĞLU



 Tugay Kerimoğlu atmaya ve attırmaya devam ediyor. Blackburn dün Newcastle karşısında 3-1 kazanırken 90. dakikada perdeyi kapatan golün sahibi ondan geldi. Arsenal yenilmiyor, teklemiyor. Son 4 haftada 4 galibiyet alan Aston Villa’yı Villa Park’ta 1-0 geri düşmelerine rağmen 2-1 mağlup ettiler. Halen içimizde bu dolu dizgn gidişe rağmen Manchester United’ın arkadan gelip geçeceğine dair inancımız var ama Silahşörler biz bunu bekleyene kadar atı alıp Londra’yı geçebilir.

Almanya’da haftanın maçı bize yeni bir lider hediye etti. Zaten maçı kim kazansa maç fazlasıyla liderliğe oturacaktı. Bremen kendi evinde Hamburg’u 2-1 mağlup ederek bu şerefe nail oldu. Bayern bugün Bielefeld deplasmanında puan kaybederse sezon başında tüm kupaları toplayacağını ve Alman Ligi’ni açık ara alıp götüreceğini düşündüğümüz “Alman Galactico”su ilk yarının sonuna doğru ikincilik koltuğunu görebilir.

Hollanda liginde bu sezon ilginç bir durum var. Özellikle ligin son sıralarındaki takımlar deplasmanda oynadıkları maçlarda yakalanınca fena yakalanıyorlar. Avrupa’nın üst düzey ligleri arasında en kötü defans hattına sahip takımlar bu ülkede. Ligin orta karar takımlarından Utrecht Sparta Rotterdam’ı 7-1, Willem II Tilburg ise Excelsior Rotterdam’ı 6-0 mağlup etti. PSV ise çiftçiler deplasmından 1-0’lık galibiyetleve liderlikle  döndü. Farfan’ın golüyle De Graafschap’ı mağlup ettiler.

Hiç yorum yok: