9 Ocak 2008 Çarşamba

DAILY MIRROR FOTOMAÇ'A BAKA BAKA KARARDI



İki transfer dedikodusu var bugün İngiliz basınında. Hakan Şükür'ü M'Boro hocası Gareth Southgate'in, Hasan Şaş’ı da Blackburn hocası Mark Hughes’un istediği yönünde.

Southgate’in, Boro’nun hücumdaki eksikliğini Galatasaray’dan ayrılmaya karar verdiğini açıklayan Hakan Şükür’le kapatmak istediğini ve Şükür’ün “tekrar Premier Lig’de oynamak
için istekli” olduğunu yazıyor İngiliz gazeteleri. Benim bildiğim Hakan Şükür daha sağlamken şu veya bu sebeplerle Avrupa’da hüsran yaşamışken şimdiki haliyle Urzaiz gibi ancak müzmin yedek olur. Hep söyledim, Hakan Şükür’e tahammül edecek tek seyirci Galatasaray seyircisidir. Çünkü Hakan Şükür için geliştirdikleri özel bir tahammül sınır vardır. Başka bir takım hocası veya taraftarının böyle bir fikri olmadığı için bugüne kadar hep Avrupa’da hüsran yaşamıştır. Onlar için Hakan kötü oynarsa, kötü oynamıştır. Boş koşusu, alan boşaltması, çalışkanlığı kimsenin umurunda olmaz.

Hasan Şaş’a gelince. Sezon sonu bitecek kontratı bulunduğu ve 1 milyon euroya transfer edilebileceği söylendikten sonra, onun da Premier Lig’de oynamak için istekli olduğu yazılmış. Daha önce blogda yazmıştım. Hasan bu ruh hali ve asabiyeti ile Premier Lig’de kaç maçta ilk yarıyı bitirebilir. Onu ciddi ciddi düşünüyorum.

Hiç yorum yok: