6 Şubat 2008 Çarşamba

10 AYIN SULTANLARI


Bu sene rockerlar için Haziran ve Temmuza geliyor. 1,5 ay içerisinde ortalığı sallayacak 5 konser var. Önce 15 Haziran’da Mark Knopfler çıkacak Kuruçesme Arena’ya. 6 gün sonra Testament Istanbul semalarında olacak. Tarih 13 Temmuz 2008’i gösterdiğinde Türk konser tarihinin bir dönüm noktası olacak belki de. Judas Priest Kuruçeşme Arena’da olacak, İstanbullular yıllardır cdlerden ve dvdlerden duydukları Rob Halford’un “Breaking The Law”unu canlı olarak dinleyecekler. Onun etkisi daha geçmeden konser tarihimizin geçmişteki bir başka dönüm noktası 3. kez İstanbul’da olacak. Metallica. 27 Temmuz’da. Konserin nerede yapılacağı henuz belli degil. İşin ilginci Temmuz ayında görünürde bir de Lenny Kravitz var Biletix’in web sitesine gore. 45 gun içinde Mark Knopfler, Testament, Judas Priest, Metallica ve Lenny Kravitz. Bir rocker daha ne istesin. Tabi tavsiyem bu 5 konserin hepsine gidecek olan adam cebinden minimum bir 350 YTL’yi bir kenara ayırsın şimdiden.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Mark Knopfler, Testament, Judas Priest....bu üçüne gideceğim sanırım ...tek tabanca....ama zihinlerde uzaktaki bir dost :((

Adsız dedi ki...

Rob Halford'un Judas Priest'e dondugunu bilmiyordum. Gay oldugunu acikladiktan sonra gruptan ayrilmis, grup da gidip bir fun club'in basinda olan genc bir cocugu almisti vokalist olarak. Koprunun altinda cok sular akmis sanirim. Kacmaz bu konser!