26 Şubat 2008 Salı

AHUDUDU'DA LINDSAY LOHAN RÜZGARI



Her sene Oscarlardan kısa bir süre önce "Razzie Awards" ya da bizdeki adıyla "Altın Ahududu" ödülleri açıklanıyor. Hollywood endüstrisinin o sene çıkardığı en kötü filmler ödüllendiriliyor. Tabi en kötü ödüllerini almaya kimsenin gelmesi beklenmese de Hollandalı yönetmen Paul Verhoeven "Showgirls" filmiyle 1995'te kazandığı ödülü Halle Berry ise "Catwoman" filmiyle kazandığı En Kötü Kadın Oyuncu ödülerini bizzat almaya gelmişlerdi. Amerkalı senaryo yazarı Brian Helgeland ilginç biçimde "L.A. Confidential" ile En İyi Senaryo Oscar'ını ve Kevin Costner'lı acaip post-apokaliptik film "The Postman" ile En Kötü Senaryo Razzie'sini aynı hafta içinde almıştı. Kevin Costner, Madonna, Demi Moore bu ödülün gedikli oyuncuları. Hatta ödül komitesi George W.Bush'u Michael Moore belgeseli "Fahrenheit 9/11" filmindeki sahneleri ile En Kötü Aktör seçmişti. Bu senenin yıldızları saçma korku filmi "I Know Who Killed Me" ile son Amerikan şımarık yeni yetme yıldızlardan Lindsay Lohan ve artık aynı filmde makyajla birden fazla karakter canlandırmasından gına gelen "Eddie Murphy" ve filmi "Norbit".

En Kötü Film: I Know Who Killed Me
En Kötü Erkek Oyuncu: Eddie Murphy (Norbit)
En Kötü Kadın Oyuncu : Lindsay Lohan (I know Who Killed Me)
En Kötü Yardımcı Kadın Oyuncu: Eddie Murphy (Norbit) - Murphy filmde canlandırdığı kadın karakter ile ödülü kazandı.
En Kötü Yardımcı Erkek Oyuncu: Eddie Murphy (Norbit) - Murphy filmde canlandırdığı diğer erkek karakter ile ödülü kazandı.
En Kötü Film İkilisi: Lindsay Lohan ve Lindsay Lohan (I Know Who Killed Me) (filmde iki rolü canlandırıyor)
En Kötü Makyaj: I Know Who Killed Me
En Kötü Yönetmen: Chris Siverston (I Know Who Killed Me)
En Kötü Senaryo: Jeffrey Hammond (I Know Who Killed Me)

Toplamda I Know You Killed Me 8, Norbit 3 ödül kazandı. Lohan'ın filmini kaçırmamak lazım gülmek açısından. IMDB'den bir yorumu alıp koyayım. "Barb Wire is better than this" 

Hiç yorum yok: