22 Şubat 2008 Cuma

CUMARTESİ MESAİSİ

vs


Daha önce 2. Lig'in dikkat çeken ekiplerinden Kartalspor ve geri dönmelerini tüm Türkiye'nin arzu ettiği Eskişehirspor hakkında bir kaç yazı yazmıştık. Hatta yazıların yazıldığı hafta Kartalspor'un Sakaryaspor maçına gideceğimizi ve bir maç yazısı yazacağımızı söylemiştik. Çeşitli sebepler buna mani olunca blogu takip eden bazı arkadaşlar "ne oldu maç yazısı?" diye soruyorlardı. Bu hafta telafi edeceğiz (yine bir son dakika manisi olmazsa). O dikkat çeken iki takım yarIn 13:00'de Kartal Stadı'nda karşı karşıya. Kartalspor-Eskişehirspor. Hem Kartal hem Kırmızı Şimşekler tarafından bakacağımız bir yazı olacak. Eskişehirspor 41 puanla lig ikincisi. Kartalspor ise onları takip etmeye başladığımızdan beri bir hayli kan kaybetti. 33 puanla sekizinci sırada. Pazartesi umarım güzel bir maç yazısını buradan okuyacaksınız.


Şansımız yok federasyon engel oldu bu sefer de. Maç seyircisiz oynanacak. Bu Kartalspor yazısını bloga koyabildiğimiz gün halay çekeceğim.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

bugün 11.30'da açıklanan karara göre Kartal'ın sahası bir maç kapatıldı.Ve hemen uygulanacakmış.Eses maçı ne yazık ki seyircisiz.

Adsız dedi ki...

kartal-eses maçı laneti devam ediyor.. maç seyircisizmiş :))

yorkut dedi ki...

http://www.hurriyet.com.tr/spor/8288326.asp?gid=229&sz=32384


mac galiba seyircisiz oynanicak bilginize..

musti336 dedi ki...

d spor'dan canlı yayınlanacak maç..haberiniz ola..