14 Mayıs 2008 Çarşamba

ADAY KADROLAR TOPLANIYOR vol.7-İSVEÇ



İsveç açıklanan 7. takım. Henrik Larsson kadronun sürpriz ismi gibi görünse de 1 sene önce Manchester United'ın forvet yokluğunda başvurduğu adam, 36 yaşındaki aynı adamsa konuşmanın pek anlamı yok. Benim merak ettiğim Ibrahimovic'in yanındaki ikinci adam da olup olmayacağı. Zira Elmander ve Allback daha avantajlı gibi duruyor. Defans oyuncusu Mikael Dorsin'e dikkat çekmek lazım. Romanya ve Avrupa'nın bu seneki futbol devrimcileri CFR Cluj'un defansında görev yapıyordu İsveçli. Ljungberg'in kadroya alınması büyük bir sürpriz oldu benim için. İngiltere'de bütün sezon sakatlık şu bu derken West Ham ondan kurtulmak için 3 milyon pound ödemeyi göze almıştı. FC Groningen'li Marcus Berg ve Ajax'lı Rasmus Lindgren beklediğim oyunculardandı ancak Lagerback tercihlerini daha tecrübeli isimlerden kullandı. Şahsi fikrim İsveç'in grupta son sırayı alacağı yönünde.

Kaleciler: Andreas Isaksson (Manchester City FC), Rami Shaaban (Hammarby), Johan Wiland (IF Elfsborg).

Defans: Mikael Dorsin (CFR 1907 Cluj), Petter Hansson (Stade Rennais FC), Daniel Majstorovic (FC Basel 1893), Olof Mellberg (Aston Villa FC), Mikael Nilsson (Panathinaikos FC), Andreas Granqvist (Wigan Athletic FC), Fredrik Stoor (Rosenborg BK).

Orta Saha: Niclas Alexandersson (IFK Göteborg), Daniel Andersson (Malmö FF), Kim Källström (Olympique Lyonnais), Sebastian Larsson (Birmingham City FC), Fredrik Ljungberg (West Ham United FC), Tobias Linderoth (Galatasaray AS), Christian Wilhelmsson (RC Deportivo La Coruña), Anders Svensson (IF Elfsborg).

Forvet: Marcus Allbäck (FC København), Henrik Larsson (Helsingborgs IF), Johan Elmander (Toulouse FC), Zlatan Ibrahimović (FC Internazionale Milano), Markus Rosenberg (Werder Bremen).

Hiç yorum yok: