14 Mayıs 2008 Çarşamba

ADAY KADROLAR TOPLANIYOR vol.8-ÇEK CUMHURİYETİ



Çek Cumhuriyeti'nin de eteğindeki taşları dökmesiyle takımların tümünün kadrolarını bildirdiği ilk grup Türkiye'nin de içinde bulunduğu A grubu oldu. Nedved'in takıma döneceği dedikoduları da boş çıktı. 35 yaşındaki oyuncu kadroda olmayacak. Keza orta sahanın diğer önemli ismi Rosicky de dizinden geçirdiği sakatlık sebebi ile turnuvada yok. Tecrübeli Galasek ise hazır kıta orada yine. Fatih Terim'in deyimiyle "Efaluji" yani Ujfalusi ile Jankulovski Serie A'da edindikleri defansif yetenekleri ile forvetleri bir hayli uğraştıracaklar. Bundesliga'nın en nefret edilen adamlarından Jarolim de ortasahada kadroda. Çeklerin forvet hattı en az çekindiğim forvet hattı. Koller ve Baros pek tehdit edici görünmüyorlar. Tahminim de çeklerin bu grubu 3. sırada bitireceği. Bu takımın en etkili adamı 68'lik Karel Brückner'dir bana göre.

Kaleciler: Petr Čech (Chelsea FC), Jaromír Blažek (1. FC Nürnberg), Daniel Zítka (RSC Anderlecht).

Defans: Marek Jankulovski (AC Milan), David Rozehnal (S.S. Lazio), Tomáš Ujfaluši (ACF Fiorentina), Zdeněk Pospěch (FC København), Zdeněk Grygera (Juventus), Michal Kadlec (AC Sparta Praha), Tomáš Sivok (AC Sparta Praha), Radoslav Kováč (FC Spartak Moskva).

Orta Saha: Tomáš Galásek (1. FC Nürnberg), David Jarolím (Hamburger SV), Jaroslav Plašil (CA Osasuna), Jan Polák (RSC Anderlecht), Marek Matějovský (Reading FC), Libor Sionko (FC København), Daniel Pudil (SK Slavia Praha), Stanislav Vlček (RSC Anderlecht).

Forvet: Jan Koller (1. FC Nürnberg), Milan Baroš (Porsmouth FC), Martin Fenin (Eintracht Frankfurt), Václav Svěrkoš (FC Baník Ostrava).

4 yorum:

a.c. sedef dedi ki...

abi kusura bakma ama petr cech faktöründen hiç bahsetmemişsin şu turnuvada teke tek pozisyonda bu adama gol atacak topçu yok bence o kaledeyken işimiz çok zor diğer takımların da öyle

jose dedi ki...

peter cech gercekten cok formda.

giggle loop dedi ki...

Martin Fenin defans oyuncusu madara edecek tipte bir forvet, 87'li daha, sırasını mı bekliyecek yoksa kadroya girecek mi? Koller, Baros iyi hoş da Çekler jenerasyonu yenileyemediler bence.

Adsız dedi ki...

Mayhem,

sen bana inanmayacaksin ama kücükken Sampdoria´nin yukaridaki formasina asiktim resmen.

Bir gün rüyamda üzerimde o formayi görmüstüm. Uyandigimda ananemin yaptirdigi gaffur pijamasini görünce komaya girmistim.

O formaya olan askimi bugüne kadar kimseyle paylasmadim. Simdi sen de o formayi en iyi formalar arasina sokunca, cok sasirdim ve sevindim. Demek benden baska da o formayi begenenler varmis.

Özgüvenim acayip artti simdi....