8 Mayıs 2008 Perşembe

TURA ÇIKANLAR 2007-08 part: IV



Avrupa'da yılın şampiyonluğu bu sezonun devre arasında dikkat çektiğimiz gibi Romanya'dan çıktı. CFR Cluj 101. yılında tarihinde ilk kez Romanya Ligi şampiyonu oldu. Dün Cluj-Napoca derbisinde, ligin son haftasında deplasmanda Universitatea Cluj'u penaltı golü ile 1-0 mağlup ederek Steaua Bükreş'in önünde şampiyonluklarını kazandılar. Şampiyonluk kupası 17 yıl sonra Bükreş kentinin dışına çıkmış oldu. Linkteki yazıyı okuduğunuzda da göreceksiniz bu belki de Avrupa Ligleri'nde bir pilot takımın kazandığı en anlamlı şampiyonluk ve son 3 sezonki dereceler göz önüne alındığında (sırası ile 11., 5. ve 3. sıralar) "ben geliyorum" diyen bir şampiyonluk. Cluj gelecek sene Şampiyonlar Ligi'ne otomatikman grup müsabakaları seviyesinden katılacak.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

devre arasına namağlup 10 küsür puan farklarla lider girdiler,sonra senin yazıyı okuduk,anladık tecrübesiz olduklarını ve tevrübenin ne kadar önemli olduğunu,puan olarak geri bile düştüler ligde ama son anda toparladılar.bravo gerçekten.

Adsız dedi ki...

cfr cluju senin yazıların sayesinde tanıdım,iyi ki de tanıdım ve iyi ki de varsın sayın @dutchman...koyu bir fenerbahçe sevdalısı olarak yazılarını keyfle okuyorum...

ferman ateş...