25 Ağustos 2008 Pazartesi

KAPTAN GEMİSİNİ BATIRDI


















Tarih 9 Ağustos Cumartesi: Jurgen Klinsmann, Bayern Münih tarihinin ilk Alman olmayan kaptanı Mark Van Bommel için "Mark bir çok dili konuşabiliyor ve sahadaki oyuncularla iletişim konusunda bir problemi yok, kaptanlık için son derece elverişli bir oyuncu" der.

Tarih 11 Ağustos Pazartesi: Flying Dutchman bu açıklamalara "bana kalsa şişme bota kaptan yapmam bu adamı ama, Klinsmann'ın bileceği iş" şeklinde blogundan cevap verir.

Tarih 23 Ağustos Cumartesi: Mark Van Bommel Bundesliga'nın ikinci haftasındaki Borussia Dortmund maçında takım 1-0 mağlupken ilk önce 20. dakikada rakip oyuncuya öyle bir girer ki Signal Iduna Park'ın çimleri yerinden kalkar, sarıyı görür. 3 dakika sonra rahatsız yapıda olduğundan ekarte etmiş olduğu adamın yanından geçerken kafasının üstüne dirseğini geçirir. Kırmızı kart.

Tarih 25 Ağustos Pazartesi: Van Bommel hala Bayern kaptanıdır.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Şu ilk sarıyı görünce dedim Bommel birazdan atılır. Atılınca da aklıma siz geldiniz. Bu postta cuk oturmuş.

AB..

antti_sumiala dedi ki...

mükemmel bir kurgu.. özellikle f.d bu açıklamalara blogundan cevap verir kısmı beni bitirdi.. =) süper bir yazı.. şişme bota kaptan olamayacak van bommel =)

bana ne kaç dil bildiğinden.. insan olsun önce.. o kadar dile önem veriyorsa suat usta vardı bir aralar galatasarayda.. 7 dil konuşuyor diyorlardı.. alsın klinsy suatı.. kaptan yapsın..