13 Ocak 2009 Salı

POSTER vol.1


















































En üstteki iki posteri rastgele seçtim. Sırasıyla Fenerbahçe (2003-04) ve Olympique Lyon'un. Tüm Türk takımlarının bu tür posterleri var. Antrenman sahası veya stad. Arkada boş koltuklar. Zevksizlik. Çıkın şöyle doğaya. Bak adam almış fona nefis manzarayı çekmiş. FC Volendam. Ha lig sonuncusu şu anda ama karıştırmayın orasını.

6 yorum:

bartan dedi ki...

Fener posterinde umit ozat in durusu dikkatlerden kacmasin. Kaptan dedigin boyle olmali bence :=)

moroccom dedi ki...

evet zaten fondan takımın hangi ülkenin kulübü olduğu anlaşılmakta. güzel düşünce.

Pads dedi ki...

Turk takimlari stadda bile cektirmiyolar, hep boyle tesislerde 'UEFA istedi yegenim' tarzinda fotograflar, bitse de gitsek havasi var fotolarda. Halbuki dedigin gibi Fenerbahce Kalamis Burnu'nda, Galatasaray Ada'da, Besiktas Balik Pazari'nda cektirse sahane olmaz mi? Gerci sonradan bol bol taklit edilir bu is, Kayserispor Erciyes'de, Trabzonspor balikci takasi ustunde, Cengelkoyspor bostan icinde derken ipin ucu kacar.

Adsız dedi ki...

Flying dutchman joe çıkar demişsin. ne zaman çıkar? atılan maillere de cevap vermiyor. Korkuyoruz reis, Bir bildiğin var mı, nerdedir, ne yer, ne içer?

selaminko dedi ki...

eskiden gazetelerde böyle posterlerle tanıtılırdı rakip takımlar.Hepsi için ayrı özel sayfalar yapılırdı. Tadı başkaydı o zaman. Şimdi o tadı veremiyorlar nedense gazeteler. şöyle bir yazı yazmıştım birkaç gün önce bende
http://selaminko.blogspot.com/2009/01/eskiden.html

murdock dedi ki...

Fener posteri 2004-05 sezonundan olması gerekir. Çünkü 03'te daha Alex efendi takıma katılmamıştı..