13 Ocak 2009 Salı

LAUDRUP SÜLALESİ

























Luc Nilis'in oğlu Arne Nilis'e dikkat çektik, Danny Blind'in oğlu Daley Blind'den bahsettik, sıra kuzeybatı Avrupa'dan başka bir baba oğul ilişkisinde. Danimarka'dan. Michael Laudrup'un oğlu Andreas Laudrup (en alttaki resim). 13 yaşında Danimarka amatör lig takımlarından BK Søllerød-Vedbæk'da futbola başladıktan sonra kısa süre içinde Lyngby takımına transfer oldu. Real Madrid elbette babası Michael Laudrup'un da nüfuzuyla onu Real Madrid altyapısına aldı. Zira o sıralar baba Laudrup Getafe'nin başında Madrid kentinde ikamet ediyordu. Aile Spartak Moskova takımı için Rusya'ya taşınınca yemek yapacak, çamaşırları yıkayacak kimse kalmadı tabi evde. Lyngby'e geri döndü ve altyapıda bir süre daha forma giydikten sonra sözleşmesi geçtiğimiz günlerde bitince 2009 Ocak transfer ayında adı tekrar transfer piyasasına dahil oldu. Baba tarafından Spartak Moskova ve "al-işlet-devret" modelinin profesörü Heerenveen ona talip oldu. 18 yaşındaki Andreas "Madrid'de yaşadım daha yeni kürkçü dükkanına döndüm bir rahat verin" diyerek ülkesinde kalmaya karar verdi ve FC Nordsjælland ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.























Kardeşi, 19 yaşındaki Mads'a gelince. O da Danimarka 1. lig takımlarından FC Copenhagen'da forma giyiyor. Her ikisi de Danimarka milli takımın geleceğinde pay sahibi olacaklar. Zaten 16,17,18,19 yaş altı takımlarında oynadılar. Yakında A milli takıma da geçiş yapacaklardır. Adnreas forvet, Mads ise orta sahada görev yapıyor. Laudrup familyası nasıl bir familyaysa bölünerek çoğalıyor. Büyükbaba (resimde üstte) Finn Laudrup'tan Michael ve Brian Laudrup çıktı. İkisi de ortalığı kasıp kavurdular. Andreas ve Mads (alt taraftakiler) Michael'ın oğulları. Daha amca Brian'ın çocuklarını görmedik. Onlar da girince 4 olurlar. O 4 tanesi 20-25 yıl sonra 8 tane Laudrup çıkarır. Bu hesapla 2070 civarı Danimarka takımı sadece Laudruplardan oluşabilir. Ne tohummuş be.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Bi ara Matematik,Cebir,Geometri sıfırdı okul döneminde diye,şu postu okuyunca ve yaptığın hesabı görünce sana o notları veren hocalar acaba utanmışlarmıdır :))

Ferman

alchoburn dedi ki...

"Blob" gibi birşey olmuşlar bu yazdığınız.

Unutmayalım hep arabada kalan bi' köpek vardır!

Pads dedi ki...

Abi hastayim sana, bence bu post 'A tribute to Dunyanin En Yuzeysel Adami' dir.

selaminko dedi ki...

michael ve brian'ın damagımızda bıraktığı tadı geri getirebilirler mi acaba bu gencler?