2 Şubat 2009 Pazartesi

BONJOUR LE FOOT

Blog kadrosu bugünden itibaren 9 kişi. Ne zamandır takip ediyordum kendisini, blog yazarlarının genelde ikinci planda düşündükleri wordpress ortamındaki Le Foot blogunda Fransız futbolu üzerine odaklanmış yazılarıyla bir kaç haftadır bizi doyuruyordu sessiz sedasız. Fransız futbolu blog camiasında çok fazla odaklanılan bir ekol değil. Halbuki dünya futboluna sundukları yetenekler ve Afrika futbolu üzerindeki etkileri yadsınamaz. O lige gereği kadar yer verememek kafamın bir köşesindeydi. Kıbrıs'tan blogu renklendirecek Le Foot ile bu eksiği kapatacağız umarım. Özellikle Fransa Ligi ve Afrika'daki genç yetenekler, incelemeler ve Kıbrıs futbolu hakkındaki yazıları ile karşımızda olacak. Hoşgelmiş. Bu arada Joe bloga katıldığında da söylemiştim yineliyorum. Flying Dutchman'da transfer bitmez.

10 yorum:

McDennis dedi ki...

hemserim hosgeLmis...

Şairler Parkı dedi ki...

ilk 11'i kuruyorsunuz yavaş yavaş.
ayrıca yeni yazarın transfer sezonunun bitmesine az bir zaman kala gerççekleşmesi manidar :D

Adsız dedi ki...

Hayirli ugurlu olsun.. Hos gelmis sefa getirmis.. Viva France..!


AsA

pclion dedi ki...

Le Foot'u takip ediyordum zaten, buraya katılmasına çok sevindim. Güzel yazılarınızın devamını bekliyorum...

Adsız dedi ki...

arkadaşın bloguna baktım, hakikaten yerinde bir transfer olmuş. Artık mafaldanın tribün, barad-dur'un tunchay'ın maç yazıları, canarionun atları koşturması gibi sizin blogunuza avrupanın merkezinden haber verecek biri lazımdı, cuk oturmuş.Joe abinin yazılarında psikopata bağlayan kafalarımızı tekrardan yerine getirecek daha nice yazar ve yazılar hepinize :D

Adsız dedi ki...

hayırlı olsun, blogdaki yazıların hergün üçer beşer değilde daha fazla olması dileği ile

darkhorse dedi ki...

çok güzel hareketler gerçekten:) Blogda yazar olan tüm arkadaşların yazılarının hastasıyım.İnşallah uzun yıllar boyunca sürer bu arkadaşlıklarınız İyi ki varsınız :)

Adsız dedi ki...

yeni transfer hayırlı olsun da şu sitenin tasarımını artık değiştirmenin vakti gelmedi mi sizce de?

ed

Joe Jonese Atesdagli dedi ki...

hayırlı olsun Le foot, hoşgeldin :)

SAFÆ dedi ki...

Hoş geldin... Le Foot..