27 Şubat 2009 Cuma

PART-TIME ORTA SAHA ARANIYOR










Ek iş Türk insanının göbek adıdır bilirsiniz hepiniz. Ülkenin ekonomik şartları malum. Bu ülkenin eğitim kadrosundaki öğretmenlerin, okul bitiminde 3 saat taksicilik yapıp, sonra da gece yarısı tavuk-pilav sattıklarını bilirim. Bu konuyu hiç uzatmak niyetinde değilim yoksa yarın bloga girdiğinizde "mahkeme kararıyla kapatılmıştır" ibaresini görürsünüz. Tavuk pilav diyince akla Varol Döken ve tavukçu dükkanı Tavukçuzade gelir diyip yumuşak geçiş yapayım. Efendim konumuz ek iş. İskoçya'nın Livingston kulübü son 6 ayda sekizinci kez maaşları ödememiş gelen haberlere göre. Zaten bütçe olarak Glasgow kulüpleri ile yarışamayacak olan şehrin takımının oyuncuları da ekmek derdine düşmüş tabi. Futbolcular Birliği Başkanı Fraser Wishart'ın belirttiğine göre Livingston ile bu sezon birçok maça çıkan genç bir oyuncu (ben Liam Fox olmasından şüpheleniyorum), maaşını alamayıp para sıkıntısı çekince pizza dağıtma işine girmiş. Utanç verici elbet. Bu iş nasıl oldu bilmiyorum. Şöyle bir bağlantı olabilir. Livingston şu anda İtalyan bir konsorsiyum tarafından yönetiliyor ve bu oluşumun basın sözcüsü Tomas Angelini "Hazirana kadar maaşları ödeyip borçları kapatacağız" demiş. Tabi söz konusu genç oyuncu çıkıp Angelini'ye "e ben ne yapacağım evi kirası, elektrik-su" deyince, "bizim memleketin pizzası ünlüdür, gel bizim amcaoğlunun pizza dükkanında pizza dağıt" cevabını almış olabilir.

Bu üzücü haberi yine reklamla kapatalım efendim. Tavukçuzade, Tavukçuzade, Tavukçuzade. Tavukta, butta, göğüs etinde, kanatta Tavukçuzade...Tavukçuzade Çapa Tıp Fakültesi'nin karşı sırasında, Kültür Dersanesi'nin sokağında......Tavukçuzade..........FD reklam sundu.....MİKROFONLARIMIZ ADANA'DA

6 yorum:

Joe Jonese Atesdagli dedi ki...

Dün kahvede konuşuyorlardı. Varol dükkanındaki tavukları köylerden bosman kuralı ile alıyormuş. Adi herif. Durşk.

Adsız dedi ki...

Varolun tavukları kızarırken bile gıdaklıyormuş diye bi efsane var Şehremini civarında,yalan doğru bilemem artık :)

Ferman

Minero dedi ki...

Livingston garip kulüp vallahi. Pascal Nouma kardeşimiz futbolu ununtup evde çocuk baktıktan sonra bile transfer etmişlerdi :)

pclion dedi ki...

Türkiye'de olsa "16 yaşında, 5 sene Süper Lig tecrübesi olan, çift yönlü, dikine oynayabilen defansif orta saha aranıyor" şeklinde olurdu muhtemelen ilan...

varol döken dedi ki...

tavuklar akıllı tavuk, kendileri şişe geçirip, pişme süresine göre dönüyorlar, ayrıca bosman diye bir tavuğumuz yok bizim:)

valla ne diyim yahu hollandalı ben kendi reklamımı bu kadar yapmadım, yapamadım, sağolasın...

joe, tavuklu kahve servisi var, sana özel:)

varol döken dedi ki...

hafta sonu ben paket servis götürürken burada reklamlar işi götürmüş, yoksa emekli binbaşı hüseyin amca reklamı burada mı gördü:)