İngiltere'den Türkiye'ye arabayla yolculuk
-
“Hayatımda yediğim en iyi dondurmaydı” dedi Ozan. Ömrünün henüz 5 yıl 6
ayının geride kaldığını düşününce çok iddialı bir açıklama gibi
gelmeyebilir. Ama...
4 yıl önce
11 yorum:
trabzonlu olmama ragmen ayıramadım bile..
agzının tadını nasıl bılıyorsun bellı degıl :)
Bir baska Trabzonlu olarak, acik ara Hamsi Buğulama diyorum.
buğulama yemedim ama hamsiyle aram iyi değil. istavrit olsun :)
ağız mağız kalmadı gecenin bir yarısı... saat olmuş yarım... yapılmaz böle bi eziyet...
ben de nutella koyucam bloguma öğlen vakti, olmuycak böle :)
yukarıda ki sardalya gibi.istavrit daha büyük oluyordu sanki :/
ama tercihim hamsidir.özellikle hamsili pilava hayır denmez
Buğulama, hattrick ile maçı alır gider, kopartır :D
Bir oturusta bes kilo yedirebilen hamsi buyuk takimdir. Istavrit her zaman plasedir.
Hamsi iyidir de ben buğulamasını değil tavasını veya ızgarasını tercih ederim
Forever midye bu arada :)))
Ferman
hamsi buğulama olmasa o derdim ama istavrit tava çıtır çıtır bir duble rakı yanında ohhhh mis buğulamaya pek yakıştırmıyorum rakıyı nedense böyle çıt çıt tava iyi gidiyor.
her şekil hamsi buğulama kazanır, hamsinin ızgarası daha öte bir güzellikte. bol limonla can'dır, canandır.
buğulama ile ızgara aynı kaptan çıkmaz, aynı mideye girse de aynı şekilde değerlendirilmez... buğulamada levrek yenilgisiz şampiyon olur, ızgarada tekir world cup kaldırır:)
asıl kömürde tavuk mu, elektrikte tavuk mu, bu sorunun cevabını bekliyor 3 milyar tavuk:)
Yorum Gönder