13 Temmuz 2009 Pazartesi

İNTERAKTİF LİG FİKSTÜRÜ




















Günü kapatırken bizlere Strange CM Happenings konusunda sık sık yardımda bulunan Göktuğ Erce Gürel bir kıyak daha geçti ve Cuma akşamı sizler için hazırladığı bir interaktif lig fikstürü ve puan durumu yolladı. Hani hep bir geyik döner, "sezon öncesi her takımın hocası puan durumunu ve maçları önüne alır, her maçtan kaç puan alacağını yazar, sonunda da kaç puana geleceğini hesaplar" diye işte buyurun bu imkanı herkese tanıyoruz. Dosyayı indirip açtığınızda excel tablosunun alt tarafında 2 adet tab var, birincisi puan durumu, diğeri de fikstür. Fikstüre sonuçları kafanızdan girerek şimdiden bir puan tablosu yapablirsiniz. Yok ben fantazi ile uğraşmam derseniz, maçlar oynandıkça kaydedin. Göktuğ Bey'e tekrar teşekkür edip dosyanın linkini verelim.

İnteraktif Lig Fikstürü

Son bir tebrik yollayarak günü noktalayalım. Adana Demirspor'un Mondiali Antirazzisti'deki bayraktarları Locomotive Anatolia dün sona eren turnuvada 204 takım arasında 19. oldu. Kendilerini tebrik ediyoruz, tabi elde ettikleri sonuç için değil (o da büyük başarı o ayrı konu), oraya gidip, Türkiye'de de bu tür organizasyonlara ilgili olduğunu gösterdikleri, ırkçılık ve ayrımcılık karşıtı bir turnuvada, kilometrelerce yol kat edip bizi temsil ettikleri için. Bir hayat boyu anlatacak anılar edinmişlerdir eminiz. Döndüklerinde Demir Gibiyiz'den bize aktarırlar zaten. Seneye bir takım da biz bloglar arasından kurup katılsak mı diyorum. Tabi sonu Blog İdman Yurduspor gibi olmasın da (Tuncay efendiye buluşmada bunun hesabını sormayı unutmuşuz şimdi hatırladım bak).

3 yorum:

Adsız dedi ki...

İkili averaj konusunda eksiklik var.

sekerse tehlike dedi ki...

mr dutchman linktemi bir hata mı var acaba yoksa benim makinede mi bir sorun var inmedi bir türlü dosya...

Thermo Rheumon dedi ki...

Kendim veri girerekten, puan durumunu sonuçları etkilemeyim diye sonlardan uzak haftalarda 2-3 kere kontrol ederekten şöyle bir neticeye ulaştım.

1 Galatasaray 77p
2 Fenerbahçe 70
3 Trabzonspor 69
4 Beşiktaş 63
5 Kayserispor 56
6 Sivasspor 54
7 Gaziantepspor 54
8 Bursaspor 46
9 Ankaraspor 45
10 Büyükşehir Belediye Spor 43
11 Manisaspor 42
12 MKE Ankaragücü 37
13 Gençlerbirliği 29
14 Eskişehirspor 28
15 Diyarbakırspor 27
16 Antalyaspor 23
17 Denizlispor 22
18 Kasımpaşa 19

Kısmet :)