31 Temmuz 2009 Cuma

STRANGE CM HAPPENINGS vol.32






















Serinin yine okuyucu destekli bir maddesiyle birlikteyiz. İlki Haldun Üstünel'in bile transfer bağlama yeteneklerini aşan bir durum. Onat Güngör göndermiş. Şöyle diyor. Kendisi Said Hamdaoui isimli cengaveri almış Malatyaspor'a, yetiştirmiş ve Catania'ya 14 milyon dolar peşin, 10 maç sonra da 2 milyon dolar ödenecek şekilde satarak Malatyaspor tarihi transfer rekorunu kırmış. Ancak gelin görün ki çakal Catania 10 maç sonra ödenecek parayı 4 maç sonra ödemiş. Ödemiş de ne 2 milyonu zırnık ödemiş Malatya'ya. Buna tam naylon faturacılık denir. Bir de ödemiş gibi haber gönderiyorlar.
















İkincisi Batuhan Karcı'dan. Çok lafa gerek yok. Zlatan Ibrahimovic'in geçen sene "ben Rooney ve Berbatov'dan iyiyim ve sahada bunu göstereceğim" demişliği var (tabi sonra bir şey gösteremese de). O yüzden yukarıdaki hadiseye şaşırmamak lazım. Ibrahimovic'in favori personel listesinin sonundaki isme dikkat.




















Son resim de Bahadır Çiçek'ten. Bu da FM serisinin gerçekçilik olayında bir kanıta daha sahip olduğumuzu gösteriyor. Newcastle United'ın 18 yaşındaki oyuncusu gece yarısı bardan çıkarken kameralara yakalanıyor. Basına da haber oluyor tabi. Hp söylüyorum, bu oyunda başarılı olmuş bir adamın CV yollayıp bir futbol takımının başına geçmesi yakındır.

4 yorum:

siriusjames dedi ki...

Sonuncusuna oha diyorum sadece :) FM'yi birkaç haftadır oynamıyorum yahu yok mu şöyle heyecanlı bir oyun için önerisi olan?

baha dedi ki...

Sonuncuyu bulup FD'ye atarken gulme krizindeydim zaten.

Minero dedi ki...

2. zaten efsane. İşin garibi İbrahimovic'den başka adamda da görmedim o narsistliği.3.'de güzel görünüyor ama apaçık oynama var. Allta Drunk Player ve Notepad var. Tahminen haberlerle oynayarak yapılmış. Oyunun orijinal metinlerinde paparrazzi filan yok.İlki hakkında da diyeceğim daha 21 ay boyunca toplam 600.000$ alacağım var ve bir daha da İtalyanlara adam satmam. Figer'den beteler :)

ronaldinho dedi ki...

güzel olmuş elinize sağlık başarılar