17 Eylül 2009 Perşembe

DEMİRSPOR KÜLLİYATI 2010-1




















Evet, nihayet amatör heyecan başlıyor. Takımların profilleri ile ilgili bir yazıyı daha önce yayınlamıştık.

Aslında 1. Amatör ligin iki hafta önce başlaması gerekiyordu. Ancak Açıköğretim Sınavları nedeniyle ligin başlangıç tarihi Süper Amatör’le aynı tarihlere alınmıştı. Geçen hafta da sel felaketi nedeniyle liglerde maçlar oynanmadı ve bu haftaya ertelendi. Biz de artık Fenerbahçemiz’den fırsat buldukça amatör ligleri takip etmeye çalışacağız.

Amatör’de desteklediğimiz iki kulüp olan Haydarpaşa Demirpor ve “eski semtimizin takımı” Selimiyespor maçlarını aynı gün arka arkaya oynuyorlar.

Haydarpaşa Demirspor bu sene yükseldiği 1. Amatör ligde ilk maçını, Kartal ekibi Çavuşoğlu ile oynuyor. Mücadele 22 Eylül Salı günü Selimiye Stadı’nda saat 14:00’de başlayacak.

Selimiyespor ise süper amatöre bu sene yükselen Kadıköy ekibi Yoncaspor’u konuk ediyor. Hemen Demirspor’un maçından sonra, yine Selimiye Stadı’nda saat 16:00’da
Her iki maçı da takip edeceğiz büyük ihtimal.

Kısa bir giriş yaptık şimdilik, gerisi gelecek tabii ki.
Amatör ruh geri geldi.

by Barad-dur

Not: Kulüp logoları FutbolLogo.com sitesinden alıntıdır.

2 yorum:

Oğuz Kağan dedi ki...

Merhabalar,

Öncelikle belirteyim, yazılarınızı ve blogunuzu sıklıkla takip ediyorum. Gelelim içimize dert olan konuya, dert demeyelim aslında biraz merak ettiğimiz konuya. Ben FutbolLogo.Com sitesinin Genel Koordinatörü'yüm. Son yazdığınız haberinizde kullandığınız Amatör Futbol Kulübü logoları bana tanıdık geldi. Çünkü biz bu logoları sıfırdan çizerek yapıyoruz ve hangisi bize ait değil anlayabiliyoruz.

Sizden ricamız en azından logoların bize ait olduğuna ilişkin bir ibare belirtirseniz seviniriz. Ayrıca eğer logo konusunda bir destek gerekiyorsa bunu size sağlayabiliriz.

Flying Dutchman dedi ki...

@Oğuz Kağan

bu hadise tamamen benim ihmalimdir, yazıyı yazan arkadaşım logoları sizden aldığını ve bunu not düşmemi hatırlatmıştı ama ben atlamışım.Haklısınız o logolar sizden alıntı.

Düzeltmeyi hemen yapıyorum, bu ihmal tekrarlanmayacak emin olabilirsiniz.

Saygılar