17 Eylül 2009 Perşembe

YUMURTA KAPIYA DAYANINCA


"Bana göre müthiş bir son hücum ettik. Çizsem, böyle bir hücum çizerdim. Son toplar maçlara heyecan katıyor. Bunu çok yapmaya başladık. Hayata renk katıyorum böyle yaparak. Bir köprünün üzerinde yürüdüğümüzü düşünün, küçük adımlarla ilerliyoruz ve bir top rakibimizi belirliyor. Bundan sonraki maçlarda 20 sayıyla kazanıp maçı son topa bırakmak istemiyoruz ama bu adrenalin, bizi biz yapıyor."

Bogdan Tanjevic, Slovenya maçından sonra

Tanjevic de çözdü sonunda Türk milletini. Böyleyiz biz işte, yumurta kapıya dayanınca. Ya dipteyiz ya zirvedeyiz. Ya her şeyiz, ya hiçiz! O yüzden Euro'08'de yarı finale kaldığımıza sevinmek yerine finale kalamadığımız için üzülüyoruz. Ya da dünya kupasına gidememenin sıradanlaşması gerekirken yapamıyoruz. Bu ülkenin spor takımları bir gün şampiyon olabilir, marka olabilir, en iyi olabilir ama kesinlikle "vasat" olamaz. Çünkü ya en iyiyiz, ya en kötü!

by tunchay

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bence tanjeviç'in sözlerini çok yanlış yorumlamışsınız. bu açıklamadaki sorun bizim milli takımımızı veya başarıyı nasıl algıladığımız değil. slovenya maçındaki son hücumda 3'lük denemesi gayet yerindeydi: ya hep ya hiç. zaten ilk 2 garantilenmiş, grup liderliği için oynanan bu maçın uzaması da gereksiz yorgunluk olurdu bence. şimdi hedef yarı final. önümüze bakmak gerek.