16 Ekim 2009 Cuma

1 LİTRE BENZİNİM OLSA

20 yorum:

Fabregas dedi ki...

Süper, beğendim ben. Shell reklamı sanırım bu?

varol döken dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Sempre dedi ki...

Varol Döken mi çekmiş bu reklamı :)))))

yorgunforvet dedi ki...

@fd
reklam almış olman sana para kazandırdıysa çok çok sevinirim, inan keşke şu sitede üyelik olsada okuduğum bunca emeğin karşılığını ödesem diye süşündüğüm bir kaç siteden birisi bu site.

cuma dursun dedi ki...

blog sahipleri olarak bu reklamdan para kazanıyor olmanıza gerçekten sevinenlerdenim. uğraşıyorsunuz o kadar hakkınız.

ama umarım fuat bu şarkıdan tek kuruş kazanamaz. bu ne ya?

alt + 168 dedi ki...

reklam almakla, reklam vereni sevmek arasında bile alaka yok. parayı veren blogdan bir post satın almış oluyor, blog sahibi de bu işten kazançlıysa ne ala. kim niye ve neyi eleştirir ki?

sanki sen para veriyon da yazdırıyon bu blogu. beğenmediysen atla bu postu, bi sonrakini oku...

Serhat dedi ki...

FD böyle anlamsız yorumlara cevap yazmakla vakit harcama bence, halk senden yeni yazılar bekliyor :)

İstemeyen bakmaz geçer reklamı arkadaşım, nasıl bir milletiz anlamıyorum ki klavye başına geçen Hıncallaşıyor, eleştiri manyağı oluyor. Neyse ben de Hıncallaşmadan kesiyim :))

ilkay dedi ki...

2 sorum var.

Bu reklam BİY'e üye olan tüm bloglarda yayınlanıyor sanırım. Gerçi burası, Aceto ve Tardini hariç baktığım spor/futbol blogu yok artık. Bu reklamdan kazanılan meblağ nereye gidiyor?

İkincisi, Aceto'da da aynı şey oldu haliyle. Dailymotion açamayan kimse yok mu benden başka? DNS jacker hiçbişey yemiyor meret..

Cihan dedi ki...

bu bağımlı olma durumu abuk işlerin içine dahil olmanıza yol açsın mı?
hayır bari bişeye benzeseymiş reklam; sürekli en üstte durduğuna değseymiş.

Mete dedi ki...

1- biy ne?
2- bence reklam almaniz cok güzel,siz almayacaksiniz da kim alacak?Tek temennim size reklam verenin bu işi ucuza yapamamasıdır..Yok şu kadar tıklanıyor yok bu kadar tekil hit alıyor bunlar yalan bu blogun degeri bence tıkla mıkla ölçülmez..
3-saflığınızdan bir şey kaybetmeyin :)

mooke dedi ki...

bu blogdan para kazanma isi son zamanlardan sıkıntıdan bakindigim seylerden biriydi son gunlerde tam da onun ustune hemen her gun takip ettigim bloglarda bi reklamla rastlastim.Velhasıl konu sudur ki adamların monetizing dedigi seylerde reklamdan en cok kazanan bloglar ve bu bloglarin sacma sapan seyler veren bloglar olusu beni acaba fd,aceto kazanio mudur,lan insallah kazaniolardir die dusundurmustu.Sizin adiniza sevindim gereksiz bi sevinc farkindayim ama bi umuttur iste buda bi yerde ustu karalanmis kagit parcalari ben en kral gazeteyim diye gezinirken burda yapilan isinde en azindan kendini devam ettirebiliyor olması gerekmekte diye dusunuyorum ve dilegim daha fazlasinin olmasi.
herkeste bi endustriyel bilmemne dusmanligi var herkes neye saricagina sasirmis,sadece merak ediyorum simdinin dev markalarının dev logolarinin cikisinin gokten inme oldugunu mu zannediyor insanlar.
biy proje olarak bi gun gazete tv vs. bi sekilde buyuse insan calistirsa, simdi adamin birinin youtube videosunu koyup altinda cok mantikli yazan adamlarin o adami karsilarina alip konusucak imkanları olsa..
guzel olurdu be..
neyse kaptan uzattim biraz yolun acik olsun..

Ortega dedi ki...

Ulan her blogda karşıma çıkıyor bu video. Aceto ve FD de bile çıktığına göre izlenilesi bir şey herhalde. Daha bakmadım..Not alayım da akşama izleyeyim :)

Ortega dedi ki...

Az önce öğrendim. Reklammış. Bir önceki yorumum komik durdu bu yüzden. Onu belirteyim istedim. Bu arada hala izlemedim. Başka bir blogdaki yorumdan yola çıkarak yazıyorum bunu. Neden hala izlemediğimi de açıklayayım. İş yerindeki bilgisayarda hoparlör yok da ondan :)

inönü cehennemi dedi ki...

http://futbol-futbolkolik.blogspot.com/ arkdaşalr hepinizi bekliyorum üye olup bana ilham kaynağı olun sizlerden öğreneceğim çok şey var

karamazov dedi ki...

Reklam içinde reklam. :D

Maslow dedi ki...

televizyonlarda futboldan zerre anlamayan, iki kelimeyi bir araya getiremeyen, araştırmayan cahil adamların binlerce dolar kazanması kimseye batmaz hergün hemde beğeniyle ziyaret edilen şu garibim bloğa kıytırık bir reklam alınınca kıyamet kopar. gerçekten enteresan.

Unknown dedi ki...

blog'un gercek manasinin ne oldugunu dusunmeden yazan insanlar var. yazarin/yazarlarin kendi dusuncelerini, hobilerini vs. yazmis oldugu yerler oldugunu unutuyor insanlar, toplumsal bir gorev yaptigini dusunuyor bircok kisi yazarlarin maalesef. ondan sonra da nasil reklam alirsin diye hesap sorma hakkini buluyorlar kendilerinde. blog FT'nin kardesim, ne isterse koyar, begenmiyorsan bir sonraki yaziya gecersin ya da bundan sonra okumazsin blog'u

Ortega dedi ki...

Neyse ki biri çıkıp, paraya ihtiyacınız varsa ben vereyim, böyle reklamlarla uğraşmayın dememiş yorumlarda. Bu da iyi.

Çetin Cem dedi ki...

"bu reklamdan kazanılan meblağ nereye gidiyor?" şeklindeki maliyeci kıvamındaki sorunun büyük hastası oldum.

ilkay dedi ki...

büyük hastası(?) ol tabi niye olmayasın da... sıradan bir insan merak edemez mi? maliyeci mi olmak gerekiyor? aman neyse