12 Ekim 2009 Pazartesi

1997 TBL

















































































by Canarino

7 yorum:

Talip Egemen dedi ki...

Hoş bir nostalji olmuş , fakat bu kadrolar 1997-98 değil 1996-97 sezonuna ait . Nerden mi biliyorum , sezona Çetin Yılmaz ve iddialı transferlerle başlayan Beşiktaş play-out sonucu küme düşüp 97 baharında bizi hüzne boğmuştuda oradan ...

Muratonovic dedi ki...

Yanarim da Hakan Sukur'u ve Tamer Oyguc'u izleyerek gecen genclik yillarima yanarim... Simdiki nesil bence daha sansli, Memo'yu Hido'yu ve Semih'i Nihat'i izliyorlar en azindan...

Lucky Strike dedi ki...

O donem icin muthis adamlar var burada, Netas in guardi Mrsic mesela, mesafe tanimaksizin yazardi 3lukleri..Gokhan Otosuren ha keza, Abdi Ipekci de bir Efes macinda sov yapmisti.

Telekomlu Winslow durdurulamazdi pota altinda ve orta mesefa sutlarda, yine Volkan Yilmaz tipi forvet Tunc Girgin..

Raks Itu den Comert i hatirlayabildim, yetenekliydi..

Ulker zaten yildizlar karmasi..Godfread ve Rankin melek yuzlu pota alti adamlari olarak kafamdaki yesil Ulker imajini hep guclendirmislerdir..

Tofasli Semsettin, ah be..ne cok el ustu 3luk denerdi..
Serkan Erdogan yeni yeni sure aliyor Tuborgda..Travis Mays baya etkili bi elemandi yanlis hatirlamiyorsam..Nedim Dal da Asim PArs tipi topu bomba sanan pivotlarimizdan :)

Meysu Kayseri takimiydi sanirim, Gokhan Guney ve Turgay etkiliydi baya, Mitch Smith de istatistiklerde hep tepedeydi.. Ismet Badem Kombassanli Bekir icin hep gelecek vadediyor derdi..

Kaya 16 yasinda A takim kadrosundaymis, hatirlamiyorum hic..Hook shotlarin Tamer Oygucla beraber krali beyaz sakal Omer Buyukaycan Gsde..Gunters Vetra da pota altina girmekten korkan bi oyun kurucuydu, hic sevmezdim.

Dr.Orhan Guler Dacka da..Meeks yine istatistik canavari bi abimizdi, ama asil bu takimda Ansley ve adini hatirlayamadigim bi Amerikali vardi ki onceki sezonlarda..ortaligi dagitirlardi..

Fenerde nasil basketci oldugunu cozemedigim Erdal Kosan, Guray Kanan, Hicri Guneri gibi adamlar vardi ki..Bizim kafeste bunlardan iyi oynayan arkadaslar vardi o donem.

BJKden aklimda iz birakan kimse olmamis..

Efesin en hayal kirikligi yaratan kadrosu budur bence. Isimlere bakildiginda vasat bir tek Erdal ve Alpay var ama bir turlu harmoni yakalayamamisti bu kadro..Mark Pope yerine Griffith olsa, Karasev de hic alinmasa bence bir F4 gelirdi.

alchoburn dedi ki...

ah tofaş ah. yaşadığm kentin çocukluk yıllarını süsleyen mavi beyazında yaşıyor benim için.

birkaç takımın gelen-giden karnesi de oldukça çarpıcı bu arada.

libertyfighter dedi ki...

tv sports basketball'a tamamiyle girdigim lig. dan godfread'le rekordan rekora kosuyordum. hey gidi hey...

hakkitasci dedi ki...

hey gibi günler kadrolara bakar mısın, şimdilerin abileri o zaman daha sünepe çoçuklarmış. ama yok olan takımlara da bakmak lazım...

Raziel dedi ki...

Henry Turner, Dallas Comegys ve İbrahim Kutluay. Yanlarında iyi bir guard olsaydı müthiş işler yapabilirdi bu kadro