20 Ekim 2009 Salı

ÖZEL HAYATA SAYGI VE SEVİŞME EYLEMİ

















Bu "Özel Hayat" dalgası, bizim memlekette "Kamusal Alan" gibi bir şey. İkisinin de tartışması hiç bitmez.

Densiz (belki de yavşak demeliyim) magazin zihniyeti alaturka hallerle birleşince, ortaya çıkan vaziyet sayesinde "Özel Hayat nerede başlar? Nerede biter? Neresi halka açıktır? Neresi değildir?" gibi kavramların sürekli tartışıldığına şahit olduk.

Tabii teknolojinin ve internetin, olan biten her şeye tüy dikme konusunda başarılı milletimizi coşturduğu da aşikar. Mirc, Icq, Messenger, Yonja, Facebook, Twitter, vs. derken, örnekler saymakla bitmez.

Fakat bu seferki mevzu global.

"Tuvalet" gibi bireysel ve boktan mevzuları bir kenara bırakarak "Müşterek bir özel hayatın en özel anları hangileridir?" diye soracak olursak, büyük çoğunluğun cevabı "yatak veyahut yatak muadili alanlarda icra edilen sevişme eylemi" olacaktır.

Karşılığında taraflardan birine doğrudan veya dolaylı ödeme yapılmadığında "Aşk" parantezinde yaşanan bu muazzam hissiyat kasırgasına dair nur topu gibi bir internet aktivitemiz olmuş meğerse.

Dilimize "Az Önce Seviştim" ismiyle çevrilebilecek "I Just Made Love" internet sitesine girildiğinde, karşımıza bir Dünya haritası çıkıyor. Haritanın her bir yerinde işaretler var. İşaretlere tıkladıkça, vatandaşların icraatını görüyorsunuz. "Şurada yaptım, şöyle yaptım, şu şekil yaptım" gibi detayları barındıran siteye sebil gibi giriş yapılıyor. Beraber yapıp, yazıp, zevk alan tipler vardır, bir şey denemez. Neticede libido ferman dinlemez ama... Şimdi soruyorum.

Bu siteye girerek, partnerine haber vermeden, yaşadıklarını "Ormanda takıldık, çok acayipti anal oral gırla" şeklinde internete yazıp, çizen bu adamları bir yere toplayıp ıslak odunla girişsek, Dünya ne kaybeder? Manyak mısınız lan siz?

by Canarino

5 yorum:

Joseph dedi ki...

Canario..Yaksak desem,bana hitler sempatizanı gözüyle bakmazsın değilmi??

toplasak bunları bir yere..olum varya bıngıl bıngıl hatunlar geldi desek..sonra buuumm...dünya ne kaybeder ne kazanır? ne kaybeder bilmiyorum ama çok şey kazanacağı garanti be abi.

Majesty dedi ki...

E bunlar sadece yazıyormuş, canlı yayın yapanları asıl efsanedir. Islak odun az gelir.

kayser dedi ki...

hani nerde özgürlükçü bireyler :D

Adsız dedi ki...

sorun şu ki oradakiler aşk parantezinde ve muazzam hissiyat kasırgasında yaşanmıyor. o yüzden herhalde asıl tatmin böyle ilan ederek bulunuyor.

Ortega dedi ki...

Mevlüt Tezel bloga selam çakmış..

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/yazarlar/12757431.asp?yazarid=246