27 Kasım 2009 Cuma

HANIM BU HAFTA SONU BEN YOKUM
















Fena bir hafta sonu yaşayacağız. Sizin de senede birkaç kez cuma akşamından başlayıp, pazar gecesine kadar elinizde içecek, yanınızda abur cuburla yatak kıçınızın şeklini alana kadar oturduğunuz ve "22 adamın bir topun peşinde mantıksızca koştuğu" bu oyuna kendinizi kaptırdığınız haftalar varsa işte bu hafta o haftalardan biridir söyleyeyim. Bursa dolaylarında başlayıp, Barcelona semalarında bitireceğimiz müthiş bir maç serisi. Tabi isteyen Arjantin Ligi'ne devam edip pazarı pazartesine bağlayan gece San Lorenzo Boca Juniors maçını da izleyebilir. Ama TSİ makul saatlerde maratona girişmek isteyen önce Turkcell Süper Lig ile başlayacak. Bursaspor, Galatasaray'ı konuk ediyor. Bursa galibiyeti Galatasaray'ın şampiyonluk şansına büyük bir darbe vurabilir ki bence galibiyete daha yakın taraf ev sahibi. Galatasaray oradan 3 puan çıkarırsa büyük iş başarmış olur ama bu aynı zamanda Bursaspor'un bu seneki zirve takibinin, büyük takımlar ile yaptıkları maçlarda hüsrana dönüşmesi anlamına gelir. Sonuçta seyir zevki yüksek bir maç olacak orası kesin. Haftaya başlamak için de ideal. Bursaspor ve Galatasaraylılar kadar Beşiktaş ve Fenerbahçeliler de takip edecekler büyük ihtimalle.

Cumartesi günü akşama ısınmak isteyen Werder Bremen-Wolfsburg maçını 16:30'dan itibaren takip edebilirler. Lider Bremen ve Mesut eğer çizgiyi sürdürürlerse Armin Veh'in Wolfsburg günlerinin sonuna iyice yaklaşmış oluruz orası kesin. Maç 18:30'da bittiğinde 1 saatlik bir ara zamanı. 19:30'da Aston Villa-Tottenham Hotspur'u konuk ediyor Villa Park'ta. Geçen haftaki 9 şovundan sonra Spurs'ün ne yapacağını göreceğiz. o maç da 21:30'da bitiyor. Fenerbahçe taraftarları Kasımpaşa maçına gidecekler. Evde kalanlar ve o maçı izlemeyecekler olanların adresi PSG-Auxerre maçı olabilir. Ancak bu maç 22:15'e kadar takip edilebilir zira o satte kameralar Lizbon'a dönüyor ister istemez. Portekiz'in en büyük derbisinde Sporting Lizbon-Benfica karşı karşıya. Estadio Jose Alvalade'de müthiş tribün görüntülerine şahit olabiliriz. Günü bu maçla kapatıyoruz.

Pazar sabahı mesaiye Zenit Petersburg-Spartak Moskova maçı ile başlamak mümkün. Şampiyonlar Ligi mücadelesinin hala sürdğü Rus Ligi'nde Fatih Tekke'yi de görmek için bir fırsat. Ancak çok takılmayın zira TSİ 15:30'da Everton Goodison Park'ta Liverpool'ı konuk ediyor. Merseyside derbisi gözler önünde olacak. Çok anlatmaya gerek yok bu maçı. Merseyside derbisi işte. O bitiyor Londra derbisi başlıyor. Gerçi ev sahibi kuzey, deplasman batı Londra takımı ama olsun. Arsenal-Chelsea. Onun bitişine yakın kameraları Yunanistan'a çevirmek en iyisi. Olympiakos-Panathinaikos Pire'de karşı karşıya. Bu sezon Olympiakos'u uzun süre zorlayabilen PAO, Henk Ten Cate'nın rüştüğün ispatlayacağı maç için Zico karşısına çıkıyor. Haftayı İspanya'da kapatıyoruz. Barcelona-Real Madrid. Onun için de söylenecek bir şey yok. Sivaspor-Beşiktaş maçını atlmayalım ama Beşiktaş'lılar dışında o maçı izleyecek çok insan olacağını sanmıyorum.

Cuma akşamı başlayan maratonu 10 maçı izleyerek, Pazar akşamı 22:00'de bitirmek mümkün. Eşler, sevgililer bu hafta bizi affetsin...İzindeyiz...

Not: canoğlanın eklediklerini de koyalım. Yarın TSİ 17:45'te Belgrad derbisi Red Star-Partizan, 21.45'de de Genoa derbisi Genoa-Sampdoria mevcut...E daha da güzel oldu. Bir de bu maçların Türkiye'de yayınlanmayanlarını izlemek isteyen veya yurt dışından Türk televizyonlarının yayınlarını alamayanlar için iki site vereyim çok talep geliyor. Özellikle ilki gayet işlevseldir..

http://www.myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=football
http://www.atdhe.net/index.html

9 yorum:

SK dedi ki...

Keske erkekler/kadinlar eslerini karsiliksiz sevse, tipki futbol takimlarini sevdikleri gibi.

canoğlan dedi ki...

genoa-sampdoria ve partizan-kızılyıldız derbileri de var ayrıca menüde. cidden bayram oldu bizlere : )

merhaba dedi ki...

şu programda izlemek istediğim iki maç kızılyıldız-partizan ve pao-olympiakos. ama nasıl izleyebileceğimi bilemiyorum. birisi yardımcı olabilir mi?

Ku.Ba dedi ki...

Justintv'den izleyecek olanlara da, ultrasurf programini yuklemelerini tavsiye edelim.

(yalniz, kucuk bir not: bu program acik oldugunda, internet'in yavasladigini farkediyorum)

Ku.Ba dedi ki...

Hatta bir not daha, eksi sozluk'ten:

"worm
cloaked malware
file behavior

u95.exe has been seen to perform the following behavior:

this process creates other processes on disk
looks at the contents of the autoexec.bat file
uses low level raw disk access which could bypass security applications and checks
reads email address and phone book details
visits web sites on your pc without you knowing
registers or amends smtp mail servers on the public internet
this process is a file infector which modifies program files to include a copy of the infection
executes a process
registers a dynamic link library file
drops known malicious software during execution
includes file creation code which could be used to test for interception by security products",


Bak ben de tereddut etmeye basladim simdi. Bilgisayarda yasadigim sorunlarin nedeni Ultrasurf olabilir mi acaba?

Bertan ÇALIŞKAN dedi ki...

Haftanın güzel açılışı için yola çıkıyorum. Timsah 3 puana hazır..

Ayberk dedi ki...

Fenerbahce taraftarlari da evlerinden cikmadan gecirecekler Cumartesi aksamini, zira Fenerbahce cezali bu hafta :)

canoğlan dedi ki...

pazar günü ayrıca olimpiakos-panathinaikos basketbol maçı da varmış, höh : )

serkan dedi ki...

yalnız ilk linkteki yayınların çoğu için sopcast, sopcast kullanmak için de -güzel memleketimin sınırları dahilinde- proxy ayarlaması yapılması gerekiyor sanırım. sopcast içerisinde de bu ayarı yapamıyoruz. onu yapmak için bildiğiniz bir program, yöntem vs. var mı, biz de faydalanalım p2p nimetinden