30 Kasım 2009 Pazartesi

OLYMPIAKOS 2-0 PANATHINAIKOS



Karaiskakis yanıyor

Maç aşağıda enfes görüntüler veren Olympiakos'un taraftar grubu Gate 7'nin stadyuma gelen PAO otobüsünün önünü kesmesi sebebi ile 1,5 saat kadar geç başladı. Saha dışı ve saha içinde oldukça olaylı bir maç oldu anlayacağınız. Ayrıntıları aktarırız.

Dk.45 Konstantinos Mitroglou: 1-0
Dk.54 Konstantinos Mitroglou: 2-0



















10 yorum:

QuaresmA dedi ki...

tribün olarak sırbistan ve yunanistan'ın çok gerisindeyiz. şu staddan pana nasıl galibiyetle çıkabilsin ki ?

Frapppedaki dedi ki...

Olympiakos taraftari stad cevresinde durup dururken olay cikariyor yani ne Pao otobusu var yakinlarda ne de Paolu taraftarlar. En islek caddeyi kapatiyorlar dolayisiyla Pao otobusu de trafikte 1,5 saat bekliyor. Stad yakininda 1,5 saat trafikte beklemek herhalde yeterince stres dolu dakikalar yasatmistir oyunculara. Olay cikarmaktaki amac da oydu herhalde.

Bu Mitroglou da gollerden sonra cebinden silahini cekip ates eder gibi bir sevinc gosterisi yapiyor artik hangi salak buna bak boyle sevin gollerden sonra dediyse bu beyinsiz de ona uyup yaptiysa artik bunu. Kiro.

Fabio Luciano dedi ki...

@mafalda

bu tarz söylemlerle galibiyetimize gölge düşürmeye çalışma lütfen:)

ne demiş ünlü türk blogger'ı alper öcal:"pame zico,pame thyrle"

bu arada pek tabii ki olympiakos yunanistan'dır:)

Adsız dedi ki...

Panalılar pankartları mı kaptırmış?

Frapppedaki dedi ki...

Fabio,
Bence Zico bu kulup icin fazla insani degerlere sahip bir adam.
Ayrica olympiakos Yunanistan`dir demek de tam onlarin dili olmus :)

Frapppedaki dedi ki...

@Barad

Yillarin birikimi :)) Mesela su Dusseldorf pankartlari bir cl maci oncesi calinan pankartlar. Dusseldorf`taki Pao lokali kendi capinda organizasyon yapiyor, Atina`ya geliyorlar mac icin. Internetten sozde Paolu arkadaslariyla konusuyorlar havaalaninda bulusmak uzere. Havaalaninda Olympiakoslular karsiliyor bunlari ne varsa aliyorlar ellerinden. Yuzden fazla kaskol, buyuk bir bayrak hatta onu da actilar, 5-6 pankart, tisort vs yani koca bir organizasyonu caliyor adamlar. Internet ultralari anca bu kadar oluyor :)

varol döken dedi ki...

@mafalda
zico yu görürsen buralarda hala ne kadar sevildiğini ve asla unutulmayacağını ve hangi takımı çalıştırırsa onun burada desteklendiğini ve onunla birlikte çocuklar gibi sevindiğimizi ve hatta gözlerimizin dolduğunu... daha fazla yazamayacağım...

söyler misin?

Frapppedaki dedi ki...

varol simdi karistirma oralari. Tvde gordukce kalbim agriyor zaten. Bakamiyorum..

Semt Aşığı dedi ki...

Ben bu konuya "biz yapsak" söylemine getirmek istiyorum.tribün olarak çok gerideyiz demek yalnış.Holiganlığa prim tanımaktır.

sehorn dedi ki...

beste de iyiymiş. Duyarız yakında buralarda :)