18 Aralık 2009 Cuma

GIYMIX YARIŞMASI vol.3



















Yok heyecanlanmayın hediye çekleri bitti maalesef. Konuyla ilgili herhangi bir uyarı gelmediğinden coskun nickli arkadaşımızı resmen ilk yarışmanın birincisi ilan ediyoruz. Kendisi bize isim, soyad, adres ve siteden alacağı üyelik bilgilerini gönderirse çok memnun oluruz.

Gelelim bu geceki, ikinci yarışmanın sonucuna. 2-3 maçta ortaya çıkan sürpriz sonuç, toplam 12 maçta en fazla 6 doğru bilen çıkmasına sebep oldu. Ama yine bir eşitlik var. 6 bilen tam 6 okuyucumuz var. mozlu, varol döken, ale, GOKHAN, anial ve cuma dursun. Eşitliği bozmak için, bu 6 kişinin arasında yine en çok maç sonucunu doğru olarak bileni aradık. Bu alanda 3 maç ile en fazla doğru sonucu tahmin eden bir kişi vardı. GOKHAN. Kendisi, Dinamo Zagreb 1-2 Timisoara, Genoa 1-2 Valencia ve Fenerbahçe 1-0 FC Sheriff maçlarının skorunu doğru bilerek birinciliği kazandı. Yine tekrarlayalım, bu resmi olmayan sonuçtur. Kendi tahminlerinizi bir kontrol edin. Gözden kaçırdığımız 6 ya da daha fazla bilen, ya da 6 bilenler arasında doğru skor tahmini sayısında yanlışlık olduğunu düşünen varsa yoruma düşsün. Bir geri bildirim olmazsa yarın akşam ikinci yarışmamızın resmi galibi de belli olacaktır.

7 yorum:

AbSurDMaN dedi ki...

24 maçta 9 doğru tahmin. Bir daha Güiza ile dalga geçersem iki olsun :)

GOKHAN dedi ki...

Resmi olmasa da henüz, birinci olmak güzel şey doğrusu...

Kesinleşirse birinci olduğum "İletişim bilgilerimi" ancak gecenin ilerleyen saatlerinde geçebileceğim maçta olacağım için umarım bir mahsuru yoktur.

varol döken dedi ki...

benim 6 bilmem zaten başlı başına ayıp olmuş:)

hadi hepsini attım da bate borisov u nerden atmışım ya...

hıncal olmak ne kolaymış yarabbim, bekle haşmet sana geliyorum!

Unknown dedi ki...

vay be az kalsin kazaniyormusum :)),
bir dahaki sefere artik :))

Flying Dutchman dedi ki...

varol bey, 17-0 yazacağınıza 1-0 olsun bizim olsun deseydiniz belki şu anda hediye seçiyordunuz...

Fenerbahçe'nin vurduğu kaçıncı darbe bu size...bırakın artık şu takımı :))

varol döken dedi ki...

ben hediyemi seçtim daçmen efendi, meşe palamudundan beyzbol sopası... dur ama sana gelmeden roberto carlos'un belinde bir test edecem!

ammerszotofort beklesin biraz...

mozlu dedi ki...

ödül olarak bari sitem The Fellowship Of The Blog bölümüne eklensin :))) http://sporingen.blogspot.com/