10 Aralık 2009 Perşembe

STRANGE CM HAPPENINGS vol.37




















Serinin bu bölümüne daha önce Tobias Rau konusunda yol gösteren Serkan Ercan'ın hikayesi ile başlıyoruz, aynen kendisinden aktarıyorum. Bir ara o kadar sık kupa maçları yaptım ki (Lig kupası, FA, UEFA) lig maçlarım hep ertelendi. Sağolsun, İngiltere Futbol Federasyonu lig maçlarını sezon sonuna öyle bir sıkıştırmış ki o dönemde nasıl takım çıkartacağım bilmiyorum. 2-4-6 Mart tarihlerinde de Chelsea-Genoa-Manu ve 11-13 Martta ise Genoa-Sunderland maçlarını görebilirsiniz. 1-2-3-5-8-10 Mayıs tarih aralığında 6 lig maçım var. Bunların ilk 4'ü deplasman (içlerinde Arsenal ve Liverpool deplasmanları da var). Şu an ligde 3 maç eksiğimle Chelsea'nin 7 puan gerisindeyim. Şampiyonluk şansım var ama bu fikstürden nasıl çıkarım bilmiyorum. İngiltere'de fikstürün yoğun olduğunu hepimiz biliyoruz ama "pamuk tıkar" gibi 1-2 gün arayla maç ayarlamak da ne ola ki? FA Cup'ta ve UEFA'da finale çıkarsam, o yoğun fikstürün içine 2 final maçı daha eklenecek.......




















Bu mailden bir süre sonra Serkan'ın müjdeli haberi geldi: Federasyonun yanlı maç takvimine rağmen, 5 günde 4, 10 günde 6 maç yapmama rağmen, 86 condition lı oyuncularla, reserve destekli takımla mücadele etmeme ragmen sampiyon olmamızın hikayesidir bu (bana 7-8 adet screenshotla tek tek maçları göndermiş hepsini ekleyemiyorum ama kendisi bu fikstürden şampiyon çıkmış kutluyoruz).















İkinci hadisemiz Gioberg'den. Dimitar Berbatov'un megalomanlık ile ilgili bir problemi var sanıyorum. Favoured Personnel'e dikkat.



















Son olarak Tc Turk göndermiş. Michel Platini'nin özbeöz Yalı çocuğu olduğunu kanıtlarcasınz Göztepe'yi eski günlere ulaştırmak için takımın başına geldiğini görüyoruz. Göztepe için koskoca UEFA'yı silmiş tek kalemde. Takım sevgisi değil de nedir bu?


Strange CM Happenings

8 yorum:

ziggytheking dedi ki...

Platini'nin Türk takımlarıyla bir ilişkisi var. Benim oynadığım oyunda ise Konyaspor'a gelmişti. Ne demişler? Gez dünyayı, gör Konya'yı.

Ortega dedi ki...

Platini: Büyük takımlar bu yakada, küçük takımlar karşı...

diye bir açıklama yapar, ve ortalık karışır sonra.

Quaresma7 dedi ki...

Bu megolomanlık hikayesi bende de yaşanmıştı. Krkic'in favori personeli "Bojan Krkic'ti". Daha sona kişinin üzerine tıkladım sanıyorum babası ve ya bir akrabası çıktı. Barcelona'da youth couch'luk yapıyordu. İrdelemeden Berbatov'a yüklenmeyelim derim.:)

ramon sanchez pizjuan dedi ki...

http://img690.imageshack.us/i/fmm.jpg/

bu da benden :)

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=17455929

MuL€ dedi ki...

cm 01/02 serisinin 2009-2010 sezonuna uygun dataları olduğunu okudum geçenlerde ha indiriyim ha indirecem diye diye unutmuşum tekrar hatırladım bu oyunun sadeliği gol olunca alttaki barın parlaması muazzam cidden..

Serkan dedi ki...

merhaba, ben eylül 2009 datalarıyla oynuyordum. size link göndermek için siteye girdiğimde kasım 2009 güncellemesini yayınladıklarını gördüm. aşağıda kasım 2009 datalarının yer aldığı bir patch in adresi var. zazoa patch diye biliniyor. bu patch sayesinde oyun ilk acıldığında 2009 yılından baslanabiliyor. tum oyuncuların yasları veya gecmisleri buna göre duzenleniyor. isteyenler inceleyebilirler.

http://www.champman0102.co.uk/forum/showthread.php?t=7297

MuL€ dedi ki...

serkan saolasın ya çok makbule geçti ama bunlardan önce oyunu bulup yüklemem lazım sanırım :D tşkrler

Serkan dedi ki...

rica ederim,
aynı siteden v3.9.68'i indirebilirsin. zaten bu official patch uzerine tapani patch i kurman gerekiyor sorunsuz calısması için.

offical patch için adres: http://champman0102.co.uk/forum/showthread.php?t=51