4 Ocak 2010 Pazartesi

GİDE GİDE DÜNYA FUTBOLU-4

















-Hollanda ikinci lig ekiplerinden MVV kulübünün oyuncuları devre arası kampını yapacakları Belek'e gitmek için, ekonomik krizin de etkisiyle futbolcu başına 150 euro ödeyecekler. Geçtiğimiz yıl da aynı yerde kamp yapan takımın tüm masraflarını, Trabzonspor karşılaşmıştı.

-Makedon forvet Goran Pandev, Inter ile 4,5 yıllık kontrat imzaladı.

-Portekiz'in Diario De Noticias gazetesi, Benfica'nın golcüleri Oscar Cordoza ve Nuno Gomes'in, Fenerbahçe'nin gündeminde olduğunu, özellikle Cardozo hakkında Fenerbahçe yönetiminin ciddi bir teklifle Lizbon kulübünün kapısını çaldığını yazdı.

-Schalke 04, daha önce Bochum'da 3, Mainz'da 1 sezon forma giymiş olan 28 yaşındaki Brezilyalı forvet Eduardo Gonçalves'i (Edu) Suwon Bluewings takımından transfer etti. Edu ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandı. Gelsenkirchen kulübü ayrıca, altyapısından yetişen ama daha sonra sattığı 22 yaşındaki Alexander Baumjohann'ı da Bayern Munich'den renklerine bağladı. Slovak orta saha oyuncusu Lubos Hanzel, Spartak Trnava takımına kiralandı. Onun yerini Moritz Volz ile doldurmayı hedefliyor. Volz birçok Premier Lig ekibinin de transfer listesinde.

-Meksika, Brezilya, Arjantin, Yunanistan ve İspanya dahil birçok ülkede, 18 farklı takımda top koşturmuş olan 33 yaşındaki Uruguaylı forvet Sebastien Abreu, Brezilya'nın Botafogo kulübü ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Abreu son olarak Yunanistan'ın Aris kulübünde forma giyiyordu. Uruguaylı son olarak milli takımla Dünya Kupası play-off mücadelelerinde Kosta Rika'ya bir de gol atmıştı.

-CSKA Moskova, Keisuke Honda'dan sonra gol yollarına yönelik yeni bir transfer peşinde. Young Boys ile İsviçre'nin tozunu atan Fildişili Seydou Doumbia (resimde), Moskova kulübünün transfer listesinin başında bulunuyor.

5 yorum:

Her Yol Roma dedi ki...

Pandev eski bir Interli,
Volz da eski bir Arsenalli

ThePlaymaker dedi ki...

Cska adina Honda transferi bence fiyasko cikacak..Rusyada oynamak Hollanda'da oynamaya benzemez..

Ortega dedi ki...

O Portekiz gazetesine selam söyleyelim. Nuno Gomes'e gerenk yok şu an. Gelecekse Carew gibi adam gelsin :)

sodomy dedi ki...

bu Volz o arsenalli olan mı? eğer oysa çok da genç deildir gibime geliyor ama olablir de

the_Q dedi ki...

acaba galatasarayla ilgili avrupa da cıkan transfer haberlerini kısaca listeyen bi post yazabilirmisinz? en son wolfsburg dan ricardo costa ile ilgilenildğini yazmıştı aceto.eger hollanda da yada ingiltere de cıkan transfer haberleri varsa ve kişisel düşüncelerinizinde bulunduğu bi post şeklinde atarsanız cok sevinirim.çok şey istedim biliyorum:)