28 Ocak 2010 Perşembe

SINT MAARTEN



Bu hadiseyi hala görmeyen var mı bilmiyorum, ama bugün uçak yolculuğu ile ilgili yazıdan sonra kapanışı bununla yapayım. Zira bu videoyu ne kadar çok gören varsa bir o kadar da montaj, fake, sahte adına ne derseniz gerçek olmadığını düşünen vardır. Ama hadise gerçektir. Havalimanı, Karayiplerde Fransa ile Hollanda Antilleri arasında paylaşılmış olan Saint Martin Adası'ndaki Princess Juliana Havalimanı'dır ve evet her inişte, bu "manyak" görüntüyü oluşturmaktadır.

8 yorum:

erol1903 dedi ki...

hastasiyim, flight simulatorde cok guzel bir scenerysi vardi bende

Ortega dedi ki...

Ölmeden önce yapılması gereken 100 şeyden biri de, bu uçağın inişi esnasında yere paralel uzanarak tependen geçmesini izlemek olmalı.

sin dedi ki...

dutchman konuyla alakasız ama avustralya acıgı ızlerken aklıma takıldı, oyun ıcınde sporcuların antrenorlerıyle ısaretlesmesı yasak mı? ben ole duydum ve nasıl engellıyorlar bı bakısı fılan? tarıhte bole bır hadıse var mı veya ne zman dan berı bole bır kural uygulanıyor? aydınlatırsan kralsın:)

Emrah D dedi ki...

gercek oldugunu ve neresi oldugunu bilseydim (yani bu post bir kac ay evvel olsaydi) yilsonu iznimde buraya da ugrardim. seneye insallah. ucak inerken altinda yuzmek falan baya heyecanli olur tahminen.

Unknown dedi ki...

O görüntüleri bir kaç sene önce bizim gezi programlarının birinde görmüştüm, tamamiyle gerçektir..
Gidip o deneyimi yaşamak gerek..

vdT dedi ki...

Yerden tam olarak kaç metre yüksekten geçiyor acaba.
Hani Türküz deve güreşi falan yaparken yalan olmayalım

cuckoo dedi ki...

hayret, bu kadar saint martin konuşmuşuz, bir kere bile acun dememişiz :)

Adsız dedi ki...

Eminim ki gercektende ucak yakindan geciyordur ama burda bir abarti soz konusu - montaj oldugu maalesef belli.

Tam 21ci saniyede pause ederseniz, ucagin ne kadar ufak gorundugunu gorursunuz (yani yakin gecmiyor)Insan ve arabanin boyuna bakip o ucagin aslinda ordan gecmedigini anlamak mumkun