18 Ocak 2010 Pazartesi

SKANDALTOR



Bundesliga tarihinin en kör hakemi diyor Almanlar bu pozisyon için. Dün oynanan Duisburg-FSV Frankfurt maçından. Duisburg 4-0 önde. Christian Tiffert Frankfurt kalecisinden gelen topu alıp topa vuruyor. Top üst direğe vurup oyun alanına dönüyor. Millet topun peşinde. Hop, hakem Marco Fritz gol kararı veriyor. Pozisyonun golle alakası yok. Top direğe vurduktan sonra 1 metre dışarı düşüyor ama Duisburg'un 5. golü olarak haneye yazılıyor bu. Fritz maç sonrası "ben yardımcımın yalancısıyım" diye topu Thomas Münch'e attı. Hayalet golün kendisi bir hadise, zaten 4 gol yemiş Frankfurtluların, "başlarım itirazına bu da bizden olsun" diye zerre itiraz etmemesi bir hadise, Duisburg hocası Milan Sasic'in gol kararını görünce "ba ba ba gol verdi lan hahaha" tepkisi apayrı bir hadise.

8 yorum:

oguzmania dedi ki...

Videonun en güzel anı son saniyeleri olmuş. Duisburg teknik direktörünün verdiği tepki muazzam :)

Alper dedi ki...

Frankfurt takımından hiç kimsenin itiraz etmemesinden ülkedeki hakemlere muazzam guven duyulduğunu anlıyorum. Duisburglular fair play adına 5. golü de saymayın diye bilir miydi..

anti_silence dedi ki...

peki nerde kaldı fair play ruhu. bunu gören duisburg'lu oyuncular niçin hakeme itiraz etmiyorlar gol değil diye.zaten öndesin daha ne kasıyorsun böyle şaibeli bir gol için.herkes işin şamata yönüne değinmiş ama bu tarafı gören yok.

AbSurDMaN dedi ki...

Video kaldırılmış yav izleyemedik, böyle olunca görüntüleri daha bir merak ettim. Arayalım belki başka yükleyen olmuştur

Minero dedi ki...

Alman Futbol Federasyonunun yayım haklarını korumak adına videoyu sildirmiş ama taraftarlar tarafından çekilen ve pozisyonun gol ile alakası olmadığını gösteren bir başka video da bu linkte:
http://www.youtube.com/watch?v=c4o5fVxmOM4

sukullaci dedi ki...

copyright falan olmuş video.

Sade dedi ki...

sanki bir japon kızı fırlayacakmış gibi hissettim, saçları önde klişe...

Mehmet Tuna dedi ki...

7 numaranın hakeme verdiği "Malmö maçında kendi kalesine uçan voleyi çakan Recep Çetin" bakışı da çok efsaneymiş.. Eller belde "Hayırdır?" dercesine :D:D