26 Ocak 2010 Salı

ST.PAULI
























Hafta sonu Black Pearl'le Bundesliga özetlerini izliyoruz. Daha doğrusu ben izlerken o Intratuin kataloguna bakıp arada ekrana bakıyor. St. Pauli maçı sırasında "şu forma çok güzelmiş" dedi. O ana kadar alıcı gözle bakmamıştım, hakikaten St. Pauli'nin formasındaki DACIA reklamını kaldırdığınızda, Hıncal'ın 20 yıldır "forma tişört gibi olmalı Kenan, normalde işe giderken de giyeceksin, merchandising böyle olur" lafı aklıma geldi.
























Hem iç saha hem deplasman formasını, hem de dikey çizgili polo versiyonunu çok beğendim, söyleyeyim, Borges'e söylemek lazım bize 4 tane ayırsın.



13 yorum:

Borges dedi ki...

Sükür be..

Benim hali hazirda bu takima cok özel bir hayranligim vardir. Bu yüzden bana mi güzel geliyor derdim hep su formalar icin.. Demek ki gercekten güzelmis. Fan Shop'una bir bak, neler var daha..

Mart ayinda oradayiz.. ona göre de siparisleri belirlersin artik.)

nicomedia dedi ki...

gerçekten güzel forma.renkleri çok güzel bütünleştirmişler. bized bi tane alın gitmişken..

varol döken dedi ki...

fan shop'undan anahtarlığımız var, sweatimiz var hatta en son gelen bir de sigaramız var (blogda sigara yazmak yasak mı sayın dutchman, değilse de söyleyelim, sigara içmeyin manyak mısınız oğlum siz, çıkın top oynayın, st. pauli tişörtü alın)

mart ayına burdaysan borges, st. pauli tişörtünden başka isteklerimiz olacaktır:)

Flying Dutchman dedi ki...

adam "oradayız" derken burayı kastetti orayı değil :))

orabura

Hemşo dedi ki...

güzelmiş formalar gerçekten.
edinebileceğimiz veya en azından bakabileceğimiz bir site var mıdır?

varol döken dedi ki...

oramakoma buramako

berthelemy dedi ki...

formada polo yaka her zaman müthiş duruyor. bir de almanyanın dünya kupasında giyeceği beyaz formaya bakın derim. müthiş bir sadelik.

solo dedi ki...

http://www.soccerpro.com/common/images/355078-410_Nike_Arsenal_Away_Jersey_2009_2010_Youth_zm.jpg

Semt Aşığı dedi ki...

orma tişöet olmalı fikrini bende uzuzn zamandır savunuyorum işe giderken giymeli insan ...

ummagumma dedi ki...

bir sorum olacak cevap verebilirseniz sevinirim neden kahverengi st.pauli ve bazı güney amerika takımları dışında forma rengi olarak tercih edilmiyor...

Flying Dutchman dedi ki...

valla bilemiyorum, kahverengi için "mülakatlarda da giymeyin" denir

insanoğlunun genel bir antipatisi var herhalde :))

ummagumma dedi ki...

biraz sığ bir yaklaşım olacak belki ama tercih edilmemesine en büyük sebep olarak, benim aklıma bir tek bok rengi olası geliyor:)

varol döken dedi ki...

ben sana söyleyeyim ummagumma, vakti zamanında özel tercüman lisesi vardı, bayağı popüler o zamanlar bir robert kolej bir bu, hani tamam o kadar olmasa da cevizlibağ'da sydney pollock resimlerinden çıkmış (atlama dutchman ben böyle sevdim bu adamı böyle kullancam) efsane binasında efsane bi okul... o zaman tercüman gazetesi 500 bin falan satıyor, başında çetin emeç var, böyle bir dönem... tercüman kartondan ev veriyor, tercüman geometrik şekil veriyor, tercüman türkiye ye yön veriyor... işte böyle zamanlarda tercüman gazetesinin resmi eğitim kurumu özel tercüman lisesi, kimin duygularına tercüman olduğunu bilmeden okulun resmi üniformasını kahverengi yapıyor... bu tercüman bebeleri de servislerinden inerken karşıt görüşlü kültür koleji bebeleri aaa yürüyen boklara bak diyince kızılca kıyamet kopuyor haliyle... öyle öyle güney amerika, latin afrika, orta avrupa, kuzey asya, indiçini, laos, cebelitarık derken dünyayı dolaşıyor bu yürüyen bok modeli, futbolda da koşan bok demesinler diye almış önlemini insanoğlunu...

neticede insan gelişen bir bok...