8 Ocak 2010 Cuma

STRANGE CM HAPPENINGS vol.38



















Serinin bu bölümüne Hakan Dilan 'ın gönderdiği hadise ile başlıyoruz. İşte gün oluyor devran dönüyor. San Marino, Fransa'yı Serravalle Olimpico'da sahaya gömüyor. Ha bunun için 2039 yılına kadar bekliyorlar ama olsun. Tabii San Marino'da Olimpico'yu nereye dikmişler, 9 bin kişilik Serravalle'nin 7 bin kişilik stadyumuna 6.9992 kişi akmış bu ayrı mesele.




















İkinci hadise Barış Eken'den. Yoruma gerek yok. "Alex koşsa Real Madrid'de oynar" diyenlere gelsin.Adam bizim Sabri'den daha fazla koşmuş daha ne olsun.



















Son hadise enene menene'den. "Ahmet Güvener ve Zsetesı"nin askerleri sanal alemde de karşımızda. Hakem Sabit Hacıömeroğlu Ankaraspor'dan 4 oyuncuyu atıyor, yetmiyor, beşinciyi de atıyor, yetmiyor, adamlar 6 kişi kalınca maçı tatil etmiyor, yetmiyor 1 adam daha atıyor. Bereket maç 90 dakika yoksa Ankaraspor sahada oyuncusuz kalacakmış. Bu hakemlerle bu save bitmez.

Strange CM Happenings

5 yorum:

barış dedi ki...

yuh be 27 dakika 5 kişi oynayan rakibe karşı 3 gol atabilmiş galatasaray. benim başıma böyle bir durum gelse all out attack yapıp önemli pozisyonları değil de tüm maçı seyrederdim.

AbSurDMaN dedi ki...

Hah ya iyi denk geldi, strange cm happenings'leri menüdeki mail'e atıyorduk değil mi? Nereye atılacağı vol.1'de yazıyordu sanırım ama vol.1 kayıp, çıkmıyor.

Adsız dedi ki...

Alex bu kadar koşuyorsa o oyuna restart atılma zamanı gelmiş demektir :)

arnawut dedi ki...

geçen seneydi yamulmuyorsam, bir fm sitesine üyeydim ve bir eleman san marino'yla avrupa şampiyonasına falan gitmişti=) fm08'di.
Şampiyon olmuşmuydu unuttum yalnız=)

Adsız dedi ki...

san marinonun bu maçına gitmeyen o 8 kişi, neler kaybettiğinin farkında değil