2 Şubat 2010 Salı

FRANSA'YA HOŞGELDİNİZ




















28 Mart 2009, 2010 Dünya Kupası elemeleri, Litvanya-Fransa maçı. Litvanya tribünlerinden Fransa'ya gönderme

5 yorum:

varol döken dedi ki...

aslında avrupa'ya hoş geldiniz diyor... sizi gibi afrika'nın sömürgecileri diyor... o kadar delikanlıysanız gidip yaşasınıza orda diyor... var mı öyle etinden sütünden faydalanıp dışkıyı bırakıp gitmek diyor... bir sen misin ulan avrupa'nın akıllısı diyor... akıllı ol alırım aklını diyor... önce o eli bi indir diyor... sonuncusunu henry'ye diyor...

maRco dedi ki...

fransa milli takımı full beyazlardan oluşsaydı bu kadar başarı yakalayabilirmiydi? litvanyalılr sonuna kadar haklı bu sömürgecilere karşı

gorgos dedi ki...

Bu Varol'un söylediklerinden ziyade, Avrupa fasizmi olmus. Litvanya'da o züppe avrupali kafasindaymis. Ben böyle algiladim en azindan. Burada gönderilme yapilan Fransa masum bir ülke degil ama bu yolu secen Litvanyalilar da hic de iyi birsey yapmamis.

artik oyle bir dünyada yasamiyoruz. Fransa takimi beyazlardan olussaydi bu o ülkede yasayan o kadar siyahi ve diger kökenleri yok saymak olurdu. Basari yakalarmiydi bilmiyorum ama birakin bu siyahdi beyazdi muhabbetini.

AFO dedi ki...

Şimdi gördüm de pankartın üzerinde "Europe" yazıyor???

turhanatakan dedi ki...

yanlış mı anladım bilmiyorum ama bana da sanki avrupa biziz, avrupa ülkesi dediğin milli takımı beyaz adamlardan oluşan ülkedir, siz düpedüz afrikasınız gibi saçmasapan bir eylem yapmış gibi geldi litvanyalılar.