18 Şubat 2010 Perşembe

JOHN TERRY HIRS KÜPÜ



John Terry 1 hafta izin aldı Chelsea'den birkaç gün önce. Adamı takım arkadaşının "eski" kız arkadaşı ile beraber oldu diye yerden yere vurdular. How I Met Your Mother'de Barney, Ted'in eski sevgilisi Robin'i götürürken "ay ne komik adam, gördüğüm en güzel komedi dizisi" John Terry Vanessa'ya abayı yakınca olmaz olsun böyle adam. Tutarlı olun ey ahali. Biri komedyen öbürü futbolcu ve kaptan diye yaptıklarına farklı yaklaşmayın. İkisi de biraz acaip. İlki hatta daha acaip, eleman bir de eski sevgilisini ayartma taktikleri dersi veriyor arkadaşına barkovizyondan. Yazmaz bizim kitabımızda. Neyse, geçelim bunu, Terry'nin bu 1 haftalık izinde neler yaptığını gösterelim. Dubai'ye gitmiş hemen. Bu da kendini futboldan uzak tutmamak için yaptığı iş. Dubai'de İngiliz turistlerin çocuklarıyla maç. Maç kıyafeti de sadece boxer türü mayo. Herhalde "bakın bakın ben çocukları seviyorum, iyi kalpliyim" imajı vermek istiyor yazık. Yalnız bu çocuklar İngiltere'ye dönünce mahallede fena hava atarlar "John Terry'e çalım attım oğlum". Bostancı sahilindeki basket sahalarında zamanında oynarken elemanın birisi tartışmalı bir pozisyonda "ben Levent Topsakal'la karşılıklı oynadım burda ver şu topu" diye hava atmıştı o geldi aklıma birden.

8 yorum:

Mehmet Tuna dedi ki...

1:18'deki kırmızı tişörtlü adam How I Met Your Mother'ın Marshall'ı mı yoksa, sayın FD.. Yoksa serbest çağırışım'ın sınırlarını mı zorluyorum..

varol döken dedi ki...

ulan adam arkadaşının eski sevgilisini götürüyor hem de evliyken, daha da bu nanelerden yediği ortaya çıkıyor...

sonra bunun için tatil veriyorlar ona, herkesin donduğu bu günlerde güneşli bir ülkede çimlerin üzerinde...

ya hakkaten kahpesin dünya ya da biz seni anlayamadık daha!

Majesty dedi ki...

Olay bilmemkimin eski sevgilisiyle birlikte omlak değil varol döken, kişisel, ailevi bir problemi olan futbolcuya izin verirken "sen hatunu götürürken iyiydi" mi diyecekler?

Götürmek tabiri de apayrı bir konu, yakışıksız.

gioberg dedi ki...

O değil de o daracık sahada o kadar kişiyle maç yapılır mı? Kimin ne oynadığı belli olmyor. Bir de Terry'e Chelsea sorumsuzluk cezası verse ne şamata olur. Orada çocuklardan biri geçirse Terry'e, sakatlasa, olur mu böyle sorumsuzluk?

outlaw dedi ki...

terry futbolcu, futbolcunun ipini cekmek genetik yapimizin bir parcasi olmus, onda sasacak bir sey yok da; tüm memleket nasil omuz omuza how I met your mother izler, iste ben oraya takildim. ben türkiye'den gittigimde "sen kimin annesini kastediyorsun lan?" diyecek bir dolu adam vardi hala piyasada. pazarda eminem t-shirt'ü satan adamin "emine benim anamin adi lan" diye bicaklandigi memleket...

varol döken dedi ki...

@majesty
olaya ahlaki açıdan hiç irdelemedim, hem benim konuma girmez hem de işim olmaz... burdaki ahlaksızlık terry'nin sergilediği ikiyüzlülük, gazetecilerin çektiğini bile bile karısıyla mutluluk pozları biz zaten hiç ayrılmadıklar falan... açıkçası ben karısının bunu hak ettiğini düşünüyorum son tavırlarından sonra bence olan vanessa'ya oluyor... sanki hiç yaşanmamış gibi bir kenarda bırakılmaktan büyük ceza olamaz...

ayrıca şu görüntüler ailevi problemlerini düzeltmek için 1 hafta tatil almış bir adama mı yoksa koy g.tüne rahvan gitsin diyen bir öküze mi ait ondan da emin değilim...

mooke dedi ki...

nihatın besiktasta ilk ciktigi zamanalar..bi yaz bizim yazliga gelmisti o zaman biz kucuguz abilerle falan iki topa vurmustu biz gormedik bile anlattilar sonradan.
cok iyi hatirliyorum birine abi nasi oynuo demistim adamin verdigi cevap
"anca abanio *******" gibi biseydi.neyse iste sora o ******* gitti ispanya mispanya takildi bi dolasti gol kralligi falan kovaladi geldi
ama benim aklıma her "nihat nihat ve ustten aut" denildiinde
o zamanki abinin lafi gelir
bu coluk cocukla top oynamak yanlis is vesselam

Majesty dedi ki...

@ kullanmayacam inadım inat :)

Terry'nin ikiyüzlülüğü, eşine karşı, ikimizin de alanına girmez de, ben müdürüme gitsem, ailevi bir problemim var, bir hafta düzeltmek içni tatile çıkmam lazım desem izin verir, onu demek istedim. Ki ara sıra yarım günlük izinler almışımdır benzer şeyi söyleyerek :)