25 Mart 2010 Perşembe

THE TALE OF SCROTIE MCBOOGERBALLS



















Zaten 14. sezona nefis bir başlangıç yapmışlardı ama 2. bölümle biz hala bu alemdeki en iyi işlerden biriyiz mesajını verdiler Trey Parker ve Matt Stone denen adamlar. The Catcher In The Rye'dan hareketle insanların okuduklarına tamamen kendi kafalarında görmek istedikleri şeye göre şekil vermelerine, sembolizme, medyaya, ziyan Kardashian ailesine kadar herkese fena gönderme var ama ben TV dünyasında birisinin bu kadar, afedersiniz, itin götüne sokulduğunu birkaç kez hatırlıyorum. Zaten bunlar da yine South Park'ın John Edwards'a, Bono'ya ve Scientology dinine soktuğu laflardır. 14. sezonun 2. bölümü The Tale Of Scrotie McBoogerballs'da Sarah Jessica Parker'ın düştüğü duruma söyleyecek söz bulamıyorum. Kendisi hakkında bölümde yapılan en masum eleştiri, "travesti eşeğe" benzediği yönündeki sahnedir. Söz konusu sahne aşağıda.






Reporter
[to Matthew Broderick about Sarah Jessica Parker]: And Matthew, how come a transvestite donkey witch is standing next to you and wearing a dress?

Cartman: You were sleep walking again and dressed Sarah Jessica Parker in a moose suit and you left her in the forest and she got shot by a hunter.
Butters: What? Oh no.
Cartman: You're gonna have to come down and admit it was you.
Butters: I got her killed too? Owell, at least she was ugly.

Kısacası izleyin, izlettirin...

3 yorum:

insivible dedi ki...

biraz eski jenerasyona da laf sokmuslar, simdi neler sinemalarda ve televizyonlarda yayinlanabiliyo, ne bilgisayar oyunlari var, eskiden catcher in the rye gibi bi kitap yasaklanabiliyodu orasi da cok inceden bi elestiri olmus.

DenizEr dedi ki...

ben boyle mesaj agirlikli bolumleri cok sevmiyorum. en iyi bolumler cocuklarin (ozellikle Cartman :) kendi aralarinda takildiklari bolumler bence.

Kasux dedi ki...

aklıma geldikçe gülüyorum allahıımmm