5 Nisan 2010 Pazartesi

2 KIRMIZI YİYENE 1 BEDAVA



Bu aslında geçtiğimiz hafta sonu değil 10 gün öncenin hadisesi ama ancak bu güne yetişti. St. Pauli ile Hansa Rostock arasındaki müthiş mücadeleden. 2 takımın arasındaki rekabetin bu sene ayrı bir anlamı var. Zira St. Pauli Bundesliga'ya yükselme yolunda mücadele ediyor. Hansa Rostock ise küme düşmeme mücadelesi veriyor. St. Pauli ilk 2 takımın doğrudan birini lig vizesi aldığı 2. Bundesliga'da şu an ikinci sırada. Kaiserslautern büyük ihtimalle lig şampiyonu olacak. İkincilik için St. Pauli ve Augsburg mücadele ediyorlar. 10 gün önce St. Pauli Rostock'u kendi evinde 2-0 mağlup etti. Video da o maçtan. Hansa Rostock kaptanı Martin Retov önce St. Pauli'den Deniz Naki'ye arkadan kasten bir tekme atıyor. Cezası kırmızı kart. Ardından "sen ne yapıyosun" diye üzerine koşan bir diğer rakip pyuncu Fabian Boll'un göğsüne de bir kafa yapıştırıyor. Bu da ikinci kırmızı kart. Ama hakem Babak Rafati, herhalde aynı adama 2 kırmızı olmaz diye kartlardan birini kafayı yiyen Boll'a çıkartıyor.

4 yorum:

Sade dedi ki...

başlık çok alakasız olmamış mı? '3. kırmızıyı kaçırmışım heralde' diye izledim :) Yoksa vardı da göremedim mi? Yoksa yoksa...

Mehmet Ali dedi ki...

hakem 2.kırmızıda otoritemi nasıl sarsarsın diye göstermiştir kırmızıyı. yani öyle koşulmaz rakibin üstüne böyle yürütülür soyunma odasına demiş resmen. ama tabii tam bir facia. hakemin gözlerinin önünde olması işin traji komik tarafı.

serdark dedi ki...

2. kirmizi YUZDE YUZ (100%) dogru..adamin tekmeden sonraki bakisi "hay mnskym, tamam kirmizi iste, yaptik ne esseklik" Daha bu adamin ustuen ne kosuyosun?? Hareket kasti ama bilege degil taban degil sakatlayici degil..Bu Boll un hocasi olsam MAL misin? olm sen derim, bide havalar bi artistlikler. Ulan kosuyosun adamin ustune, kari gibi yere atlama bari! Sabah sabah delirttin beni!!@#AQ

Adsız dedi ki...

Almanyada yasayan biri olarak icimin yaglari eridi. Yillar önce bende böyle kirmizi gördüm :)
Tabiki ben amatör ligde oynuyordum.
Mac sonu hakeme benim neden kirmizi yedigimi sordugumda, bana "sen kosarak gelmeseydin, o da provoke olup sana kafasini uzatmazdi. Ayrica o kosusun kötü birsey yapacagini gösteriyordu" dedi. Hakemin kirmizi kartini bana yabanci düsmanligindan dolayi gösterdigini düsünüyordum. Su videoyu gördükten sonra (hakem yabanci asilli, oyuncu alman :) ) bu fikirimi degistirdirdi :)

Suat