5 Nisan 2010 Pazartesi

HAMBURG'DA GUERRERO ŞOV SÜRÜYOR



Hamburg'un Perulu oyuncusu Guerrero'nun başı taraftarla ve kulüple dertteydi zaten. Aniden peydah olan uçak korkusu yüzünden kulüp uzun süre boyunca onu Peru'dan Almanya'ya getiremedi. Başkan Bernd Hoffmann sezon sonu kontratı bitecek futbolcu için "pazarlık gücü zayıfladı" ifadesini kullanmış ve ondan duyduğu hoşnutsuzluğu dile getirmişti. Oyuncu dün de Hamburg'un Hannover'le 0-0 berabere kaldığı maçta büyük ihtimalle ipini çektirecek hadiseye imza attı. Maç sonu HSV Stadion'un soyunma odasına giderken, elindeki su şişesini kendisini protesto eden bir taraftara fırlattı ve şişe taraftarın yüzünde patladı. Görüntü yukarıda. Başkan Hoffmann hareketi "kabul edilemez" olarak yorumladı. Peruluya büyük bir ceza gelmesi bekleniyor. Sezon sonu boşa çıkarsa, Bundesliga'da bonservisini eline alacak oyunculara siz bir yenisini daha ekleyin.

Sonradan ekleme: Guerrero bu hareketi sebebiyle kulübü tarafından 100 bin euro para cezasına çarptırıldı. Bu kulüp tarihinin bir futbolcuya kestiği en ağır ceza oldu bu arada.

9 yorum:

HarisPilton dedi ki...

hahaha in your face !!

semioticus (shelbyl) dedi ki...

Siddeti onaylamak degil amacim, lakin Turkiye'de her mactan sonra futbolcular soyle 3-5 kisiye sise oturtsalar belki "Rijkaard kim ya?" "Are you player?" "Ulan o golu ben bile atardim!" falan demeyi birakiriz.

thezehir dedi ki...

gitsin peru ordusunda sniper filan olsun.gelecek var cocukta.

QuaresmA dedi ki...

türkiye'de hangi takıma gelirse gelsin öttürür bu adam, tabi yedirirlerse bize.

Dardy dedi ki...

Taraftarın şikeyi yedikten sonra tepkisiz kalması ilginç. Hani diyorum aynı mevzu Türkiye'de olsa...

outlaw dedi ki...

guerrero'nun irkci küfürlere cevaben siseyi attigi söyleniyor, kaleci rost da guerrero'ya arka cikmis, taraftarlarin oyunculara istedikleri gibi küfür edemeyeceklerini ve ayni macta oyunculara yabanci cisimler atildigini söylemis...

Adsız dedi ki...

Atletizm'i seçseydiiyi gülle, çekiç ve cirit atma'da başarılı olurdu böyle hedefi kusursuz vurduğuna göre

zncn dedi ki...

helal olsun iyi yapmis zaten yillardir anlayamam su kurali , orda adamin 90 dakka gotu cikmis kosmaktan sonra tribunde yayilip elinde birasi mac izleyen adam mac cikisinda ana avrad dz gidiyo , futbolcu armut gibi her lafi sineye cekmek zorunda oh ne ala..

outlaw dedi ki...

guerrero'nun 50 ile 100 bin euro arası bir ceza alacağı söyleniyor. işin ilginç yanı yönetim yüklenirken takım (hoca da dahil) guerrero'yu koruma altına almış gibi duruyor. önümüzdeki maçta taraftarlardan ve özellikle de şişeyi yiyen elemandan özür dileyecekmiş.