25 Mayıs 2010 Salı

CİMBOM PIQUE UÇUŞA GEÇTİ















Geçtiğimiz sezon yaşadığı hayal kırıklıkları sonrası transferde ince eleyip sık dokumaya karar veren Adnan Polat ve ekibi rotayı Rijkaard'ın verdiği rapor doğrultusunda İspanya'ya çevirdi. Hollandalı teknik adamın kafasındaki 4-3-3 oyun planını oturtmak için yönetimden mutlaka takviye istediği, Haldun Üstünel'in başkan Polat'ın direktifiyle Avrupa turuna çıktığı belirtildi. Üstünel'in ilk olarak Rijkaard'ın yakın ilişkiler içinde olduğu Barcelona'nın kapısını çalacağı ve başkan Laporta'dan başarılı defans oyuncusu Gerard Pique'yi resmen isteyeceği öğrenildi. Önümüzdeki yıl Barcelona'da kadroya girmesi zor olan futbolcunun Galatasaray'a gelmeye de sıcak baktığı menajerine bu konuda tam yetki verdiği ifade edildi.

Üstünel'in İspanya'ya gitmeden önce telefonda Pique'yle özel bir görüşme yaptığı, "eski hocan seni takımda görmek istiyor, İstanbul'da kral olursun, kulübünle anlaştık" şeklinde güvence verdiği, Pique'nin bu talebe "abi yanlışın var, ben Rijkaard gittikten sonra geldim, Mehmet Çiftçi abiden öğrendin galiba" dediği, Üstünel'in bu gelişme üzerine oldukça bozulduğu gözlendi. Pique'nin İstanbul konusunda henüz son kararını vermediği, ancak geçtiğimiz yıl Ibrahimoviç'le ziyaret ettiği Cağaloğlu Hamamı'ndaki atmosferden çok etkilendiği ve bunun transferde önemli rol oynacağı ifade edildi. Pique'nin ayrıca özel hayatıyla ilgili Türk basınında çıkan haberleri yalanladığı, Ibrahimovic'le sadece arkadaş olduğu da haberde kaydedildi. Milli takım kampında konuştuğumuz İspanyol futbolcu "boş zamanlarımda herkes gibi ben de Play Station oynuyorum, Türk halkının Play Station oynayan futbolcuya iyi aile çocuğu gibi baktığını duymuştum, beni de sevecekler" şeklinde taraftarlara mesaj yolladı.

Pique'nin sevgilisi, arkadaşları ve hatta annesini bile ikna eden Galatasaray'lı yekililerin önündeki en büyük pürüzün İspanyol futbolcunun kalacağı ev konusundaki çıkmaz olduğu bilgileri de basına sızdı. Buna göre Pique'yi Jo'nun boşalttığı Florya Fly Inn'deki eve yerleştirmeyi planlayan yöneticiler, Brezilyalı'nın her gece alem yapması sebebiyle ağzı yanan ev sahibini iknaya uğraşıyor. Daire sahibinin, Jo'nun yaptıklarından sonra 5.000 euro depozito ve 6 aylık asansör parasını peşin istediği, ayrıca bekara ve öğrenciye ev vermekten vazgeçtiği, bunun üzerine sarı kırmızılı yöneticilerin Pique'yi sevgilisiyle evlendirme yolu aradığı da ifade edildi.

























by FD and Gorky


22 yorum:

Kuan dedi ki...

Buda Galatasaray geyiği olmuş birde Beşiktaş versiyonunu bekliyoruz artık :)

ummagumma dedi ki...

ikinci parağrafın başına kadar yazıyı ciddi zannettim:)

Dobrowski dedi ki...

pouhahaha Fd yarıldım abi ofiste millet bana bakıp neye gülüosn diyorlar ehehehe

silent lucidity dedi ki...

"Daire sahibinin, Jo'nun yaptıklarından sonra 5.000 euro depozito ve 6 aylık asansör parasını peşin istediği, ayrıca bekara ve öğrenciye ev vermekten vazgeçtiği, bunun üzerine sarı kırmızılı yöneticilerin Pique'yi sevgilisiyle evlendirme yolu aradığı da ifade edildi."

burası mükemmel olmuş gerçekten:)

MaX CadY dedi ki...

Abi sen harcanıyosun burda hemen fotomaça bi iş başvurusu yap, bu yazıyı da referans göster müdür yaparlar seni müdür :).

berthelemy dedi ki...

pique gelirse çok faydalı olur. tam galatasarayın aradığı oyuncu. neill-pique ikilisini geçecek takım yok türkiyede.

Adsız dedi ki...

Gelirse tam nokta atis transfer olur savunmadan top cikarabilen cabuk adam lazimdi zaten. Bir de ardayi satacaksak yerini messi, ronaldo benzeri bi adamla doldurmamiz lazim yoksa hucum hattinda sorun yasariz.

a-town dedi ki...

kartal'da dzeko sesleri: wolfsburg'un genç golcüsü edin dzeko beşiktaşlı olmak üzere. beşiktaş'ın şampiyonlar ligi'nde wolfsburg'la yaptığı maçlarda dzeko'yu izleyip beğenen yıldırım demirören harekete geçti. wolfsburg'a tabata artı ekrem dağ teklifiyle gidecek olan beşiktaşlı yöneticiler transferi yarın bitirmek isterlerken mustafa denizli'nin dzeko'ya sıcak bakmadığı ve gaziantepsporlu julio cesar'da ısrarcı olduğu öğrenildi.

bu arada rüştü'nün yerine kaleci arayan siyah-beyazlı ekipte buffon ismi gündeme geldi. juventus'un gelecek sezon şampiyonlar ligi'nde mücadele edemeyecek olması ve buffon'un siyah-beyaz renklere alışık olması transfer ihtimalini güçlendiriyor. artık kariyerine büyük bir şehirde devam etmek isteyen buffon'un torino'dan istanbul'a gelmeye sıcak baktığı fakat nişanlısı manken alena seredova'nın moda merkezi milano'ya yakın olan torino'dan ayrılmak istemediği belirtildi.

Beril dedi ki...

hahahah yorumlara daha çok güldüm ciddiye almış bir de bazıları yaa fotomaça kızmamak gerek :)

Ku.Ba dedi ki...

Cok mantikli bir transfer. Üstünel yine yapti yapacagini. Ibrahimovic'e de tesekkur etmek lazim tabi. Ayrica ben isin icinde THY'nin de parmagi oldugunu dusunuyorum.

5.000 euroluk depozitoyu da fazla sorun yapmamamiz gerekir bence. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.

Son fotografta taraftara verdigi mesaj her seyi anlatiyor zaten. Keyfim yerine geldi valla. Tum "ifade edenler"in ve "belirtenler"in gozlerinden operim.

Ku.Ba dedi ki...

Bu arada:

http://www.fotomac.com.tr/Fenerbahce/2010/05/25/twentenin_hedefi_daum

oysa:

http://www.uefa.com/memberassociations/association=ned/news/newsid=1492212.html

ummagumma dedi ki...

@ beril
bazıları değil sadece ben ciddiye almışım,ama sizden çok etkilendim tanışmak isterim msnim: DeLiKaNLı-sEvdAm85@hotmail.com

ugur senel dedi ki...

valla iyi espiri olmuş ama espirinin büyüğü yolda ama bu espiri gercekleşmek üzere olan bir transfer mr injury GRELLA ,tam bir sakatlık abidesi ,düzenli olarak sakatlanır ,yaşıda 30u devirmiş,cok yakında transferi acıklanacak vede önümüzdeki sezon başkan ve sezginin ,daha ömründe sakatlanmamış adam bizde sakatlandı ,talihsizlik geyiği yine otalığı tutacak..

unknown dedi ki...

güzelmiş, fotomaç fotospor tadında olmuş :) :)

blogger dedi ki...

bakalım beşiktaşa kim gelecek :D

bucho dedi ki...

beşiktaş içinde bekliorum cılgınca:)))

Unknown dedi ki...

Barcelona'nın iğne atsan yere düşmez halk plajında elinde sidik kıvamında birası tepesinde 5€'ya masaj yapan bir çinli, kapat gözünü yaz babam yaz sarı çizmeli çiftçi Mehmet, milliyet de servis etsin, biz de okuyalım :)

outlaw dedi ki...

aslinda sadece bu tür haber yapan blog yapmak lazim... gectigimiz yaz asparagas transfer arsivi yapmakla ugrasmis, "yeni gelenler"den kadro kurmustum hatta üc büyükler icin, barcelona'ya kafa tutacak üc takim cikiyordu... zamanim olsa böyle bir blog acardim valla...

07GENÇLİK dedi ki...

daha geçende 1 nisan şakasını gerçek sanıp ertesi gün gazetesine alanlar vardı yaa unuttunuz mu ? arkadaşlar

Ortega dedi ki...

Yorumlar da komik olmuş.

solo dedi ki...

ıııh ben beğenmedim, fotomaç daha komik.

yurdum insanı dedi ki...

beyler eksik var. kimse kadro kurmamış:

------------onur---------------
sabri---neill---pique---çağlar
-----------diarra--------------
------hamit-------arda---------
----keita-----baros-----krkic--