1 Temmuz 2010 Perşembe

70.000 TONS OF HEAVY METAL

























Kim düşündüyse ve düzenlediyse ellerine sağlık. Efendim 24 Ocak 2011 tarihinde ABD'nin Miami kentinden, süper bir yolcu gemisine biniyorsunuz. Denize açılıyorsunuz. Ama yanınızda 40 heavy metal grubu ve 2.000 seyirci ile birlikte. Gemi Karayipler'e yol alıyor, Meksika'nın Cozumel kentine ulaşıyor, daha sonra dönüş yoluna çıkıp Miami'ye ulaşıyor. 5 gün süren bu yolculukta da gruplar gemide o 2.000 kişiye büyük bir müzik ziyafeti çekiyor. Fiyat 966 ile 30.000 dolar arası. Seçtiğiniz odanın konforuna, manzarasına göre değişiyor tabii. 3.000 dolarlık odalar Büyük Süitler. Fiyatlara herhangi bir kentten Miami'ye gidiş bileti dahil değil tabii. Alkollü içecekler de kapsam dışında. Tüm yemekler, açık büfeler ve alkolsüz içecekler ise fiyat dahilinde. Henüz 40 grubun 19'u belli. Aralarında Epica, Amon Amarth, Finntroll, Exodus, Fear Factory, Moonspell, Obituary, Saxon, Sodom, Sonata Arctica, Stratovarius, Testament gibi gruplar da var.

Belirtelim bütün konserler geminin üzerinde olacağından "Backstage" denen bir şey yok. Anlayacağınız, elde Tequila Sunrise, üstte mayo, şezlonga uzanıp güneşlenerek Epica'yı dinliyorsunuz, konser bitiyor Simone Simons yanınıza gelip uzanıyor, o da güneşleniyor...Ne diyim bunun üzerine!! Yemişim Sonisphere'i de Big Four'u da bacım affedersin...

1 yorum:

Cthulhu dedi ki...

Oha, ben Gary Holt'a sarılırım hemen. Abicim derim, ne iyi ettiniz de şu Kirk'ü salladınız gruptan, kral adamlarsınız vesselam derim. O da bana, sen kimsin falan der ama o dakkadan sonra kim sallar. :)