9 Temmuz 2010 Cuma

ATLA GEL PAUL: FİNAL TAHMİNİ


















Bazı tahminleri 70 dakikayı bile bulabilen Paul bu sefer 3 dakikada İspanya'yı göstermiş. 2 yaşındaki Paul'ün ikamet ettiği Oberhausen'deki Sealife Akvaryumu'nun sözcüsü Tanja Munzig "bu kadar kısa sürede bildiğine göre fark olacak gibi" şeklinde bir yorumda bulunmuş.

Son dakika: Ahtapot Paul'ün tahminden sonra bahis sitelerine koşan kalabalığın ardından akvaryumdan çıkarak "Yürüyün bakalım keresteler, 72 saat sonra don gömlek kalacaksınız" dediği öğrenildi.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Paul'ün sarı-kırmızı'ya sempatisi var sanki! Aslanım ahtapotum benim ya :) Malum Almanya'nın bayrağı sarı-kırmızı-siyah, İspanya'nın sadece sarı-kırmızı, so cup goes to Spain!

Adsız dedi ki...

Önceki yorumum, sarı-kırmızı renkler hakıındaki, 3.lük seçimini (alt post) görmeden yapılmıştı. Yinede renklerden bağımsız benim seçimlerim de aynı :)

Adsız dedi ki...

100 lira gomesim var ispanya ve almanyaya.

gerisi önemli değil... dedi ki...

bu paul bizim tarkan: viking kanı adlı filmdeki ahtapota benziyor!

http://m.friendfeed-media.com/af11109ddbf3e136582f15d20336a3172aaea98f

aks111 dedi ki...

Ahtapota tahmin yürüttürme işini kim düşünmüş acaba ben onu merak ettim :D

gerisi önemli değil... dedi ki...

o işte bir iş olabilir hani. sonuçta maç tahminleri belli. ispanya'nın almanya'yı yeneceği öngörülebilirdi. o kutulardan birisine ahtapotu çeken veya iten bir koku koymuş olabilirler :)

kenzavey dedi ki...

kemal sunal göndermesi güzel olmuş =)

mademoiselle dedi ki...

ahtapot paul of hem gülüyorum hem ağlıyorum ne desem bilemiyorum. hayır bir de şu da var ki şimdi bu paul mesela almanya ispanya maçında ispanya dedi ya otomatikman almanlar onun enerjisi altında kalıyor. sonuç olarak bu negatif enerji (yani kaybetme korkusu) negatif etki yapıyor ve maç kaybediliyor. böyle bir komplo teorim var kaldıki bugün haberlerde izledim yine ispanya demiş hollandalıların suratı o kadar asıktı ki adeta kaybettik gözüyle bakıyorlar. belki de haklıyımdır=)