8 Temmuz 2010 Perşembe

BU GERÇEKTEN YAYINLANACAK MI?



Yine haberi bize uçuran Black Pearl.

Dün Hollanda Uruguay maçindan sonra emektar sunucu Jack van Gelder, 3 futbolcu ile röportaj yapmak istemiştir. Orada konuklar için sadece 2 sandalye bulundugu için Wesley Sneijder içeri girince yayın esnasında dogruca gidip Jack van Gelder'in kucağına oturur. Sonra gülmece baslar. Sneijder biraz sonra "bana bir şeyler batmaya başladı" diyerek yerinden kalkar, Van Gelder da "e 4 haftadır evden uzağım" der. Hatta tam bir tv-çalisani Sneijder için sandalye koyacagi zaman, Van der Vaart: "Çocuk sandalyesi bulamadiniz herhalde" der.

Tam konusma yine ciddilesince Van Gelder Sneijder'a sorar: "nasıl 6 haftadır bu adama (Nigel de Jong) tahammül ettiniz?" Sneijder gülerek: "edemedik o yüzden pazar döneceğimize seviniyorum. " diye cevaplar. Nigel de Jong takımın komiği, palyaçosu olarak bilinir.

Yine Jack van Gelder konuşmayı toparlamaya calışır ve yarın otelden ayrılmak zorunda oldukları doğru mu diye sorar. Van der Vaart da: "Aslında önce başka birşey yapacağım bu akşam" der eşi Sylvie'nin Güney Afrika'ya yeni gelmesine gönderme yaparak.

Konuşma bittikten sonra Van der Vaart, Van Gelder'a şunu sorar: "Bu gerçekten yayınlanacak mı?" De Jong'un cevabı da: "Oğlum bu canlı yayın!", bunu duyan Van der Vaart kendini tutamaz görüldüğü gibi.

FD'nin notu: Dün maaşını yayınladığımız Sneijder'ın canlı yayında hiç problem yapmadan yere çöküp sandalye beklemesine de dikkat çekelim. Kendisini pek sevmem ama mütevaziliği için tebrik lazım.

3 yorum:

Halim dedi ki...

bonus/ yil 2001'di. real-gs maçi. ned2'de yanilmiyorsam maç ozeti vardi ayni gece. bernabeu deki maçta auta çikan toptan sonra tafferele top gecikmeli veriliyordu. birkaç sefer boyle olmustu. tafo sinirlenip geç verilen topu yumruklamisti sonunda. sisman biri vardi nosta (halen var galiba?) hep o harekete takar. baska bizaman (surekli studio sport izlemem tesadufen denk geldi). tafo hakkinda konusurken "deli kaleci vardi turklerin topa yumruk atan, adi neydi onun" diyordu. 94 ve 98'de hollanda'ya boruyu geçiren kalecinin adini mi hatirlamadi yoksa tipik hollandali yavsakligini mi sergiledi ?

last but not least; euro 2008'de fransa ve italya galibiyetinden sonra orgazm oluyor yine bu ezikler. "dunya sampiyonunu yendik, avrupa sampiyonunu yendik, kupayi verin lan bizee,heeyttt". canli yayinda 31çeker gibi hali vardi spikerin. ruslar domaltinca acayip gulmustum :D

mulders gibiler (objektif, fazla boburlenmez vs) daha fazla olsaydi iyi olurdu.. içimde kalmasin diye yazdim bunlari :D

Halim dedi ki...

maçlari arasira nos'tan izlerim(belçika'da yasiyorum). dikkatimi çeken veya beni rahatsiz eden; spiker rakip takim hakkinda hep alayci konusur. hollanda'ya yapilen en ufak mudahelede poposuna cop yemis gibi zirlar. tr spikerlerinden alisik oldugumuz eziklik çok oluyor. vi ve diger basin organlari da hep asiri boburlenirler. kimseye saygilari yok.3'er,4'er kez dunya kupasi almis ulkelerle kiyasla sen kimsin ?! yerden bitme, son yillarda guzel futbol falan oynadigin yok, haddini bil..

eskiden hollanda'yi severdim. mesela 98'de arjantin-hollanda maçindaki spikerin gol sevincini çok samimi bulurum. 2000'de rijkaard'la penalti ozurlu oyuncular yuzunden kupadan elenmelerinde çok uzulmustum. 2002'ye gidemediklerinde içim sizlamisti (hehe). ama van basten ve wilders'den beri hollanda'ya olan sevgim,saygim azaldi.

Black Pearl dedi ki...

@delioglan

geçenki slowayka-HOllanda maçinda, sneijder vuruyo kaleci yakaliyor, sunucu diyor ki "Sneijder'dan muthis sutlar, kaleci cok zorlaniyor ve de Sneijder kaleciyi uyariyor.

Ayni sutlari Slowak forveti çekiyor, bu defa da: "stekelenburg'dan cok iyi kurtaris, Van der Sar'in veliahti vs vs."

Ps. sen wilders diyorsun ama Vlaams Belang'a ne demeli? Belçika bölünecek galiba?