29 Ağustos 2010 Pazar

ŞAMAR OĞLANI BARTON



Dün 1-1 sonuçlanan Wolverhampton Wanderers - Newcastle United mücadelesi. Newcastle'ın haşarı çocuğu Joey Barton'ın başına gelenlerin açıklaması bir tek "gelen vurdu giden vurdu" ile yapılır. Alan Shearer da aşağıdaki videoda gördüğünüz gibi tek tek oturup sayıyor. Biliyorsunuz Barton hadiseli adamdır, takım arkadaşının gözüne sigara fırlatmışlığı bile vardır. Bunca dayağa rağmen nasıl gıkını çıkarmadı ilginç. Asıl bombası, bütün bu faullerden sonra yaptığı ilk faulde sarı kartı yedi. Adı çıkacağına canı çıksın bir adamın. Maç sonunda MickMcCarthy'e dert yanışla kalmış büyük sürpriz benim için. Bu arada bir not düşeyim. Biz nasıl bizim yorumcularımızdan şikayet edip, dışarıdakilere gıpta ediyorsak Britanyalılar da bizim kadar şikayetçi. Örneğin Alan Shearer'ın berbat bir yorumcu olduğundan, hiçbir başladığı cümleyi bitiremediğinden bahsediyorlar. Misal konuştuğum İskoç bir arkadaşım kendisi için "please for fuck's sake, finish a fuckin' sentence" demişti. Tabii onlar da bizim Şansal'a Erman'a, Gökmen'a bayılıyor mu bilmem?

2 yorum:

İlker Yılmaz dedi ki...

bazen zorlamamak gerek. shearer gibi bir adam nasıl dalga malzemesi olur. en başta kendine yakıştırmamalı ve artık sheringham gibi poker mi oynar, güneyde yazlık alıp domates mi yetiştirir bilemem. uğraşmasın yani.

floridian dedi ki...

bu goruntuler bizde olsa;

1- futbolcu aglmayacak hakeme arkadasss!

2- hakemligimizin icler acisi hali...

kesin bu iki muhabbet donerdi programlarda. adamlar gulmus gecmis. :) tabi orada futbolu konusabilmek mumkun. bizim kalite yerlerde oldugu icin futbol konusulamiyor zaten.