14 Eylül 2010 Salı

ŞAMPİYONLAR LİGİ GERİ SAYIM: 1
















Bu kısa seriyi de bugün başlayacak Devler Ligi ile bitiriyoruz. Kapanışı bu ligin tüm zamanlar 1 numarası Manchester United ile yapalım. 1992-93 yılındaki başlangıçtan beri Kırmızı Şeytanlar oynadıkları 163 maçta 303 puan topladılar. Onları İspanyolların 2 devi Real Madrid ve Barcelona izliyor. Barcelona 146 maçta 279, Real Madrid ise 151 maçta 274 puan topladı. Ajax listedeki en yüksekte bulunan kulüp ama ondördüncü sırada. 72 maçta 113 puan topladılar. Hemen arkalarında da PSV geliyor. 87 maç oynamalarına rağmen toplamda 108 puan topladılar. Tüm liste aşağıda.

2 yorum:

adem dedi ki...

bu serinin bitmesi gerçekten üzücü oldu benim için. yıllardır beri süregelen şampiyonlar ligi manyaklığımın üzerine tuz biber oldu bu paylaşımlar. zevkle takip ediyorum zaten blogunuzu. tebrikler. bu arada kullandığınız görselleri hangi siteden alıyorsunuz, ya da link verebilir misiniz acaba, ben de oradan da takip etmek isterim diğer istatistikleri.

Ömer dedi ki...

Bunun tam listesi var midir bir yerlerde? Lige katilan her takimi kapsayani. Besiktas nerelerde, kac takim arasindan kacinci ogrenmek isterdim acikcasi.