23 Ekim 2010 Cumartesi

BACK TO THE FUTURE RE-UNION



Bizim Canarino'nun blogunda basligi gorunce ABD bir efsaneyi daha yeniden cekimle mahvedecek sandim, meger Michael J.Fox ve Christopher Lloyd Scream Awards icin yilar sonra bir araya gelmisler. Sahneye cikislarinin filmle ozdeslesen Huey Lewis&News'in Power of Love'u ile olmasi muthis olmus. Neresinden yakalarsaniz yakalayin sonuna kadar izlediginiz ender filmlerdendir Back to the Future serisi...ve...kimse bana korkak diyemez


3 yorum:

Sir Douglas McGiven dedi ki...

Cocukluguma anlam katan, hayal gucume -her ne kadar gelistiyse artik- bir nebzeden daha fazla katki yapan harika bir film... su ikiliyi dunya gozuyle gorsem lloyda baba, foxa da abi diyip sarilabilecegim ihtimalinden de tirsmiyor degilim.

Yas ilerledikce tamamen bir fantazi eseri oldugunu gordugunuz ve filmdeki hatalari-mantiksizliklari buldugunuzda bile o tadini kaybetmiyor zira mantikla bagdasan bir sevgi ile izlenebilecek film degil benim gozumde...

yekta kopan ve ercan demirelin dublajlarina da saygi duymak gerekir zannimca zira yillar sonra orjinal diliyle izlememe ragmen aklimda bir yerlde hep gaipten onlarin sesleri yankilaniyor.

"Son bir sey daha... Eger ileride cocuklariniz olursa ve iclerinden biri yanlislikla oturma odasinin halisini yakarsa, ona fazla yuklenmeyin olur mu?"

Majesty dedi ki...

bi çığlık atmayın ya. şu filmden bile soğuturlar adamı çığlık atan amerikalılar.

alchoburn dedi ki...

80'lerin sonu 90'ların başında çocukluk yaşayanlar işbu yüzden hep "geçmişe dönüp şunu düzeltsem" fantazisine girdiler. hep bu film yüzünden.

vhs'den izlemiştim çocukken ilk defa, televizyonda bir daha, sonra bir daha.. kaç kere izledim hatırlamıyorum açıkçası.

sinemanın büyük muammalarından kaldı yazık ki hep m.j. fox'un oyunculuğu, o dönemdeki başarısı sonrasında efsane mi olurdu unutulur gider miydi hiç bilemeyeceğiz.