7 Şubat 2011 Pazartesi

MATAVZ GELIYOR

















Sagda solda karaliyoruz arada. Daha once de bu blogda ele aldik. Groningen'in Slovenyalisi iyi geliyor. Kariyerinin en iyi sezon rakamlarina ulastir. Gectigimiz yil 32 macta 13 gol atmisti. Willem'i dun 7-1 maglup ettikleri macta attigi 3 golle bu sezon 22 macta 15 gole ulasti. Kulup rekoru icin 9 gole ihtiyaci var. FC Groningen tarihinde bir sezonda 20 gol barajini gecen tek bir isim var oda 1985-86 sezonunda 33 macta 23 gol atan Peter Houtman. Matavz bu yolda, kulup tarihinin en uretken yabancisi olan Mariano Bombarda'yi da geride birakacak. Liste ve Matavz'in bulundugu yer asagida. 22 yasindaki oyuncu gol kralligi listesinde de NEC'li Vleminckx'in 2 gol gerisinde.

3 yorum:

Cthulhu dedi ki...

Abi tamamen bize attığın mesaja cevaben yazıyorum. :)

Sağlıklıyız iyiyiz. Sorduğun için teşekkürler. İşler ve güçler sebebiyle blog hesabımızdan tamamen koptuk. Ne desen haklısın. Senin blogunu bile ayda 1 kere falan toptan okuyorum, arada yorum falan yazıyorum aslında.

NOT: Bu yorumu tabi ki yayınlamayabilirsin.

Flying Dutchman dedi ki...

Ise bu kadar kendinizi kaptirmayin dostlar, neyse iyisiniz yeterli
Tubik'e cok selamlar

natura horror vacui dedi ki...

söylemeden edemeyeceğim, peter houtman'ın kartvizitlerini ben basıyorum. adam değişik dönemlerde, değişik formalarla çekilmiş resimlerini koyduruyor ön kısmına, arka kısmı da çıkartmalı. çok komik :)